AHOJ DIEVČATÁ.
Chystáme sa s manželom a ročným synom na dovolenku do Velkého Medera(do termáloch) a hladám nejaké ubytko,kde by mali aj detskú postielku a a k by bolo možné tak aj nejaké posedenie vonku,napr.gril,prípadne bazém a pod.aby sme mali kde stráviť čas.Predsalen celý deň na kúpalisku to nie je to pravé pre ročbé dieťa 🙂
Prosím dajte nejaké tipy 🙂
Ďakujem
Pekný deň
no ja som tam chytila hroznu koznu infekciu este ako stredoskolacka cele telo samy hnisavy pupak
To ja viem,práve preto chcem nejaké ubytko s vonkajším bazénom a pod.Je samozrejme,že malý nepojde do teplej vymočenej vody,ale sú tam aj vonkajšie bazény s úžitkovou vodou,tak sa to dá prežit.nebudem s ním celý den na kupalisku,to sa ani nedá,ved je tá naša malá prďolka ešte malá 🙂
@stazina1 no ubytko moc neporadim lebo my sme tam chodili do takej maringotky a to sme este deti nemali.A chcete sa tam chodit kupat aj do termalneho bazena?Neviem s takym malym dietatkom do bazenov kde sa moci vela ludi s kadejakymi koznymi chorobami-mne to pripomina vzdy ludsky vyvar 😖 ja by som ani s mojimi tam nesla,teda do ziadneho tepleho bazena...ale to je len moj nazor.