Dovolenka vo Veľkom Mederi

stazina1
7. máj 2012

AHOJ DIEVČATÁ.
Chystáme sa s manželom a ročným synom na dovolenku do Velkého Medera(do termáloch) a hladám nejaké ubytko,kde by mali aj detskú postielku a a k by bolo možné tak aj nejaké posedenie vonku,napr.gril,prípadne bazém a pod.aby sme mali kde stráviť čas.Predsalen celý deň na kúpalisku to nie je to pravé pre ročbé dieťa 🙂
Prosím dajte nejaké tipy 🙂
Ďakujem
Pekný deň

mummy01
7. máj 2012

@stazina1 no ubytko moc neporadim lebo my sme tam chodili do takej maringotky a to sme este deti nemali.A chcete sa tam chodit kupat aj do termalneho bazena?Neviem s takym malym dietatkom do bazenov kde sa moci vela ludi s kadejakymi koznymi chorobami-mne to pripomina vzdy ludsky vyvar 😖 ja by som ani s mojimi tam nesla,teda do ziadneho tepleho bazena...ale to je len moj nazor.

xenicka13
7. máj 2012

no ja som tam chytila hroznu koznu infekciu este ako stredoskolacka cele telo samy hnisavy pupak

mummy01
7. máj 2012

@xenicka13 je to tam sice uz vynovene,viac sa tam o to staraju ale stale sa tam mocia starsi spoluobcania s kadejakymi vyrazkami 🤐 a v tej fajne teplej vode maju dobru sancu na prezitie vsetky tie bacile......

stazina1
autor
9. máj 2012

To ja viem,práve preto chcem nejaké ubytko s vonkajším bazénom a pod.Je samozrejme,že malý nepojde do teplej vymočenej vody,ale sú tam aj vonkajšie bazény s úžitkovou vodou,tak sa to dá prežit.nebudem s ním celý den na kupalisku,to sa ani nedá,ved je tá naša malá prďolka ešte malá 🙂