Kam sa chystáte cez zimu?
@dskjhfdlkdjhl a chodíte na Svk alebo niekde inde?
Omán vo februári
@petraa2022 vacsinou do AT.
Na vianoce odlietame na tyzden do Istanbulu. Sviatky trochu inak.
@jenn7 👌✨🔥
@petraa2022 jedine do hôr na pár dni
@petraa2022 do pôrodnice 😂😂
@mimuska328 🤣✌🏻😉
@mimuska328 vela stastia🫶🏻
@petraa2022 ďakujem 😂🙏 ale inak minulý rok sme boli v Bahrajne o takomto čase. Dovolenka super len tým ze už zapadalo slnko po 17 tak bolo nám to veľmi málo na kúpanie v mori 😒
Seychelly 🙂
Kanárske ostrovy a lyžovačka vo Val di Fiemme
December Bahrajn. Marec Omán
@martinka13 wau👌
Po Novom roku lyžovačka v Rocky Mountains a február alebo marec Karibik, ešte som nevybrala kde.
Thajsko, bali, filipiny , borneo
My sme už lyžovať boli pred dvomi týždňami na hintertuxe a ešte v decembri dáme predĺžený víkend vo flachau alebo okolí. Na vianočné prázdniny Španielsko, cez jarné buď livigno alebo sella ronda alebo kaprun podľa toho, čo si chlapci vyberú.
Jeseň Ummahat island, vianočné prázdniny budeme celé na Tenerife aj s celou rodinou, marec Belize.
V decembri Zanzibar,v marci Thajsko ✈️🌞🏖️
Akože klobúk dole ženy, že takto často si môžete s rodinami cestovať.ci už to časovo skĺbiť s vašou,aj manželovou prácou.poniektore idete aj na 5 dovoleniek v roku, či už zimné,letné..
Koľko asi odhadom dáte ročne na dovolenky, v celku, letné/zimné, na SVK/zahraničie.
@pe_mi Tak my chodíme na 2-3 letecké 8 dňové dovolenky k moru. Na hory nie,lebo nelyžujeme. Plánujem ich už v decembri, keď je kompletná ponuka cestovných kancelárií a podľa toho si aj nahlásime v práci dovolenku.
Ceny bývajú rôzne. Napríklad teraz v septembri nás Bahrajn stál menej ako Cyprus.
Do tepla nikde.
Zijem tam kde iny robia dofcu,takze lyze,sanky…🤣
@pe_mi my nechodíme na 5 dovoleniek ročne, sme stredná vrstva, takže ani nepoznám nikoho, kto by chodil na 5. Chodíme, ak sa nám podarí na týždeň lyžovať do hor, v poslednej dobe sme to museli okresať na 4 dni, do rezortu chodím len ja a syn (muž to nemá rad) a potom jedna dovolenka spoločná. To je všetko.
Peňazí to stojí veľmi veľa, lebo žijem v zahraničí, ponuka je malá a aj záujem malý. Väčšina ľudí nemá peniaze na nejakú exotiku a sú radi, ak sa vyberú kdesi na týždeň do lesa v kempery.
Dovolenku si musím naplánovať rok dopredu, muž je flexibilný a musí sa prispôsobiť, ale podniká a rozhodne si nemôže dovoliť vypadnuť na týždne niekoľko krat v roku.
@petraa2022 My v zime jedine na lyze.