Dovolenka v Turecku - hotel Suntopia Pegasos Club

stuart
12. feb 2014

Čaute baby ,neboli ste niektorá z vás v hoteli suntopia pegasos club?? Rada by som sa popýtala na hotel,pocity a ....... Dík,ozvite sa

magdus999
12. feb 2014

Ahoj, my sme tam boli v októbri 🙂 neboli sme v Clube, ale v Rezorte - je to hotelový komplex z troch hotelov. Pláž - neskutočná, dlhá, lehátok dostatok, more super. Barov na pláži dostatok. Čo sa týka toboganov - rodiny s deťmi sa nám sťažovali, že sú ďaleko, od vás až pri tom treťom hoteli, takže sa dosť nachodili, ak potrebovali ísť s deťmi spať na izbu, alebo po niečo 🙂 izby v clube vraj skromnejšie, ako v dvoch ostatných, ale nesťažovali sa, že vraj v pohode. Jedlo bolo fajn, jedine že to je fakt veľké a personál nestíhal a to sme boli mimo sezóny. Často sme čakali na stôl, či na jedlo, kým ho doplnia, čo rozčulovalo môjho muža......už sme boli kade-tade ale so stravou asi najslabšie. Najesť sme sa najedli, niežeby sme hladovali, ale vedeli sme si predstaviť aj lepšie. Peknú dovolenku 🙂

petrina82
25. feb 2014

My ideme v lete s dvomi detmi, tak som zvedava. Citala som aj negativne recenzie ale prevazovali pozitivne a tie negativne mi v podstate neprekazali, ako napr. malo masa ale ini zas pisali, ze velky vyber, takze to zalezi od toho, co kto ocakava.
Inak ja co som zistila, tak tobogany su pri Royali a ten je v strede, takze nemyslim si, ze by to bolo nejako extra daleko, staci pozriet nejake videa a mapy

petrina82
25. feb 2014

@stuart My ideme v lete s dvomi detmi, tak som zvedava. Citala som aj negativne recenzie ale prevazovali pozitivne a tie negativne mi v podstate neprekazali, ako napr. malo masa ale ini zas pisali, ze velky vyber, takze to zalezi od toho, co kto ocakava.
Inak ja co som zistila, tak tobogany su pri Royali a ten je v strede, takze nemyslim si, ze by to bolo nejako extra daleko, staci pozriet nejake videa a mapy

stuart
autor
26. feb 2014

@petrina82 Aj my ideme s dvoma deťmi /10rokov a 4 roky/ Kedy idete,aký dátum?? My ideme 5.7. a s CK Globtoor a vy ?? Ja sa najviac bojím asi ubytovania,ale uvidíme.Recenzie sú rôzne

petrina82
26. feb 2014

To je super, skoda, ze sa nam nekryje termin, my ideme 23.7. na 15 dni s Kartagom. Ani som nevedela, ze ho ponukaju aj ine CK. Popravde aj ja som zvedava na to ubytko, lebo niekde v recenziach bolo, ze nie je dobre byt na tej strane kde je dialnica, ze je tam velky ruch. A potom, ze su dost male izby, hlavne tie kde su pristelky. My ideme do izby s 2 pristelkami tak neviem co mam od toho cakat, ale v podstate viem, ze aj tak cely den nebudeme na izbe. Neviem ci dat do pasu nejakych par dolarov, ci daju lepsiu izbu alebo nie. Vy ste brali rodinnu? Inak moji maju 9 a 5,5 roka, skoda, ze nejdeme v jeden termin.
@stuart Aspon napises, ako bolo. Ale plaz vyzera krasne aj more, na to sa tesim najviac.

zuzana110
27. feb 2014

@petrina82 Ahoj,aj my ideme do tohto hotela 9.8,som velmi zvedava,dufam,ze nebudeme sklamane.Potom daj vediet.

petrina82
27. feb 2014

@zuzana110 To je super, ze ideme viacere. Tak my sa vraciame 6.8. takze idete hned po nas 🙂 Urcite dam vediet. Uz sa velmi tesime. Cez aku CK idete? Ja dufam, ze sklamane nebudeme, treba sa upriamit na to pozitivne a negativne prehliadat 😀 Trosku sa bojim toho transferu z letiska. Vidim, ze tvoje deti budu mat 3 roky, ty sa toho neobavas? Vraj trva cca 1.5hod a to je dost...

zuzana110
27. feb 2014

cez kartago,ani mi nehovor,bojim sa cesty celkovo.Aj letu aj cesty do hotela.To bude asi dlhšie ako 1,5hod.Len aby sme nechytili nočny let.Viem,ze su ešte maličky ale hadam to zvladneme.

madeleine55555
27. feb 2014

Neviem, či vieš po anglilcky, ale tripadvisor ho radí na 6. miesto z 9. hotelov v tej oblasti. Posielam link, máš tam názory cestovateľov z rôznych krajín, ktorí tam boli...http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g950904...

zuzana110
27. feb 2014

@magdus999 Ahoj,ak sa možem opytat,nemali ste žiadne problemy zo stravy?

magdus999
27. feb 2014

@zuzana110 ahoj, problémy určite žiadne, skôr že nedostatok kvôli tomu, že nestíhali. A ak si človek nevedel vybrať, počas obedov bol vonkajší snack bar, kde robili hranolky, hamburgery, pizzu, cestoviny......
A zabudla som, do pasu sme dali 5€ a dali nám izbu s výhľadom na more, pekne bolo vidieť na kartičke, ako prelepili pôvodné číslo izby, ktoré sme mali dostať. Určite si dajte pozor na izby od cesty, je tam strašný hluk. Je dosť frekventovaná a sú na nej spomalovače, ktoré miestny ignorujú, idú rýchlo cez ne a robí to strašný hluk..... Tam sme mali mať aj pôvodne izbu, takže tých 5€ za to stálo

zuzana110
27. feb 2014

@magdus999 ale myslela som hnačky alebo niečo take zo stravy? A dakujem za radu.

zuzana110
27. feb 2014

@magdus999 a ešte sa opytam na oblečenie,netrebalo chodit na ranajky,obedy a večere v dlhych nohaviciach?

magdus999
27. feb 2014

@zuzana110 písala som,že žiadne problémy 😉 v Turecku je strava veľmi európska, dokonca je ťažké zohnať niečo ich originál turecké. Čo sa týka oblečenia - no veď by skúsili mať nejaké výhrady, však to tam absolútne nezvládali 😀 netreba sa ničím obmedzovať, nemajú tam žiadne pravidlá

petrina82
27. feb 2014

@zuzana110 malo by to byt do tej 1.5 hod ten transfer, no uvidime, neviem si to dost predstavit, ked detom bude treba na wc a tak....Letu sa ani nebojim, to nastastie zbehne dost rychlo. Ja uz by som tiez chcela vediet, kedy sa bude letiet ale to sa tak skoro nedozvieme, aj ked budem uz porovnavat lety co zacinaju v juni...My sme boli v Turecku ked dcera mala rok a potom 20mesiacov a zvladla to uzasne, ale to sme boli v Side. My sme vtedy nezvykli chodit do restiky obedovat ale sme si dali vzdy nieco na plazi v bare.
@magdus999 super, ze si spomenula tych 5€, toto je asi dost dolezite, kedze tiez nechcem skoncit v tej izbe pri dialnici a Slovakom asi najskor daju tie izby. Este ma zaujima, ci je v restike tolko ludi, ze casto nie je miesto? a napoje nosi casnik alebo si capujeme sami?

magdus999
27. feb 2014

@petrina82 počas transferu na hotel je jedna prestávka na wc, takže v pohode.
Jedáleň - no my sme boli mimo sezóny a kapacita nestačila na počet ľudí, predpokladám, že v sezóne je to horšie. ŽIadne v kľude posedenie pri večery. Muž sedel pri stole, ak zohnal miesto a ja stála v dlhej rade na jedlo a keď som skoro bola na rade, jedlo došlo 🙂 keď sa mi niečo podarilo uchmatnúť, tak výmena s mužom, ja som sedela a on si naberal 🙂 na vodu a nejaké práškové džúsy tam boli barely, na kávu stroje (káva ostras), pivo, cola, víno a podobne vystáť radu pri bare, kde rovno načapovali.
Stálo nás to pár eur, tak sme neriešili, sme si tam šli hlavne pospať v tieni 🙂 a v plážovom bare nie je alkohol, iba pivo a nealko, káva, s tým som sa napríklad ešte nestretla 🙂
Animácie boli super, na viacerých miestach a pre deti to bol doslova raj. Stále nejaké aktivity, diskotéky, tobogánov veľa (i keď to môžu ísť aj do tatralandie, lebo celý deň byť v chlórovej vode nie je pre mňa...). Neviem, či tam býva v sezóne slovensky/česky hovoriaci animačný tím, my sme nemali, boli zahraniční a boli super.

petrina82
27. feb 2014

@magdus999 takze aspon vieme, na co sa pripravit. Sice neviem si to dost predstavit s detmi, ze oni sedia a ja im naberam jedlo, cize trom ludom a potom si ide manzel.To bude na pol hodku len naberanie, kedze 3 taniere tazko odnesiem 😀 No uvidime, nejako zvladneme 🙂 Animacny tim by tam malo mat priamo Kartago...Zatial dakujem za info, ked ma nieco napadne tak sa spytam 😉

zuzana110
27. feb 2014

@magdus999 diky moc.

stuart
autor
28. feb 2014

jééééj baby čaute,tak nás je tu už viacej. Ja som sa pomýlila s tou CK /už mi úplne šibe/ aj my ideme s kartágom. Rodinnú izbu sme si nedávali,iba klasiku 2 dospelí + 2 prístelky, tak som veľmi zvedavá , že kde nás šupnú. Ale v cestovke pani nám ešte povedala,že keď sme si rezervovali zájazd do 31.1.,tak máme ako bónus od hotela,že budeme mať výhľad na more./aj keď sme si to nezaplatili/ Máme to aj v zmluve napísané,tak len dúfam,že to aj tak bude. Baby vám to nevraveli v CK ? Ale tých 5 a možno aj 10 eur určite dáme, ak by sme mali mať lepšiu izbu, aj keď nám v cestovke vravela, že žiadne peniaze do pasu nemáme dávať--iba ak potom,ak by sme chceli vymeniť izbu,tak neviem. Ja sa tiež bojím cesty, ale minulý rok naša najmladšia dcérka vtedy 3 ročná--zvládla cestu z nás asi najlepšie.Ja som si myslela , že mi v lietadle praskne hlava z toho tlaku, 🙂 staršiu dcéru boleli strašne uši a najmladšia si spievala.Tak uvidíme ako to bude tento rok. No škoda,že sme sa netrafili do rovnakých termínov,ale hádam sa tam zoznámime s dákymi slovákmi a dovolenka sa vydarí 🙂

harmi
28. feb 2014

ahojte, my sme boli minuly rok v Suntopia Pegasos World a bolo supeeer. Velke izby rodinne, jedlo este aj od polnoci do 00.30. Plaz vyborna a aj bazeny 😎 super, my sme boli spokojni.v Clube neviem ako je.

petrina82
28. feb 2014

@stuart inak Kartago malo dost dobre ceny. My sme tiez objednali hned v januari takze sme vyuzili zlavu 33%. Tiez mame v zmluve o tej izbe s vyhladom na more ako bonus za skore objednanie. Ja som objednavala cez net, potom som isla vyplatit zalohu na pobocku a tam som sa vyslovene pytala, ci urcite dostaneme tu izbu na more ked to tam je napisane a on povedal, ze mali by sme, ale nie som si ista, lebo cez cesky Exim (nase Kartago) vraj tie izby nedostali. No uvdime, my asi dame do pasu nejake eura, lebo chcela by som mat nejaku schopnu izbu, teda hlavne nie tu pri dialnici. Tiez mame len tu izbu s 2 pristelkami, ale ved sa pomestime nejako, my sme vzdy tak brali ale je pravda, ze deti boli mensie. S lietadlom sme chodili kazdy rok a nikdy nebol problem, len teraz sme neboli 3 roky a tak neviem presne ako budu reagovat. Treba dat zuvacky. A na kolko idete? My sme chceli na 11 dni no ked sme videla tie super ceny a moznost 15 dni tak sme nevahali 😀

@harmi ten World je tusim v Side? No ja verim ze aj ked Club su 4* ze bude dobre

stuart
autor
28. feb 2014

My ideme na 12 dní,tak hádam sa nám bude páčiť.

petrina82
28. feb 2014

dufam, ze ano 😉

petrina82
26. mar 2014

tak mi napadlo, ci su miesane napoje v AI, vie niekto?

petrina82
15. apr 2014

cez Kartago su uz casy odletov. my teda nic moc, o 5,00 rano a naspat 9,20 takze pokazde budeme vstavat v strede noci, co uz...

zuzana110
16. apr 2014

@petrina82 Ahoj,kde si našla čas odletu? Bola si v cestovke alebo ti prišiel mail?

petrina82
16. apr 2014

@zuzana110 ja som tam najprv pisala, lebo som vedela, ze mali na stranke sekciu s odletmi, no teraz si zmenili webovu stranku a uz to tam nebolo takze som ich na to upozornila a hned druhy den to tam dali a uz tam potom dali aj casy... http://www.kartago.sk/online-overenie-letu treba zadat cislo rezervacie

petrina82
17. júl 2014

@stuart Ahoj, uz ste asi naspat...Ako bolo?

stuart
autor
20. júl 2014

Čaves,tak sme naspäť.Mne sa páčilo, mužovi veľmi hod-nechoďtenemal s kým piť🙂.Cesta bola dosť úmorná hlavne pre deti.Ubytko sme mali super s výhľadom na more.Mali sme asi šťastie,ale dali sme 10 eur,ale čo viem-slováci čo prišli po nás-ubytovali zle.More super blízko-hoci veĺke vlny aj bazény super.Ak dá chceš dačo opýtať-čakám otázky 😉

petrina82
20. júl 2014

@stuart Jej to som rada, ze sa vam pacilo 🙂 Aj my sa chystame dat tych 10 €, ale mame aj na voucheri sea view tak snad nam daju. Na ktorom poschodi ste boli? Nedali vas teda k tej dialnici? Kolko trval transfer? Velke vlny boli kazdy den? Fuha to si ma nepotesila, lebo som myslela, ze budem malu ucit plavat a vo velkych vlnach tazko. Dalsie otazky: Bolo dost lehatok na plazi alebo si treba poobsadzovat rano? Chodili ste aj k Royalu na tobogany? A strava- bol dostatocny vyber a dalo sa najst miesto v restauracii v pohode? Izby sa dali prezit aj s 2 pristelkami? Som ta teraz zavalila s otazkami 😝