Dovolenka v Turecku

xckaretxxx
7. júl 2024

Ahojte, rozhodujem sa na poslednú chvíľu, chcela by som ísť na dovolenku s dcerou do Turecka (Side???)alebo niečo iné. Minulý rok sme boli v Kemeri cez Inviu a teraz neviem nič nájsť. Ja viem, sibenicny termín. Prosím poraďte cez co hľadať. Na FB mi nastkakujú rôzne ,,cestovky,,, ktoré nepoznám. Musíme sa zmestiť obe do 1500 - 1600 , z odletom z KE, v termíne od 20.7. 31.7. Dakujem pekne za tipy.
.

xckaretxxx
autor
7. júl 2024

@xckaretxxx nastavuje mi napr. TURIO.sk

adusha1167
7. júl 2024

Skúste kontaktovať labkatour.sk, spolupracuje s viacerými cestovkami, my cez nich ideme už 2-rok.

misana84
7. júl 2024

V hlavnej sezóne na 11 dni pre dve za 1500????😲

isis234
7. júl 2024

V Side je pekne. Aj v Bodrume. Ale je letná sezona, do 1600€ na 11 dní neviem či bude mať v ponuke cestovka. Skôr Last minute. Chodila som z Kartága-cestovky, Firo. HELL TOUR z Trnavy. Tá pani vie poradiť. Poviete čo konkrétne očakávate. Všetko vybaví. V KE nepoznám cestovky

lakebabe
7. júl 2024

@xckaretxxx pozeraj kartago ale za tú cenu toľko dní v júli pochybujem. Možno osemdnovka skôr. My sme minulý rok kúpili Turecko dobry rezort na 13 dní od 22.6 za 1700 dvaja dospelí a to dva dni pred odletom, lebo už to zasahoval do júla návrat. A to sme sa tešili z top ceny.
Kartago vie vyhodiť aj také last minute

muchotrafka298
7. júl 2024

V hlavnej sezone tazko, jedine ultra last minute, ze povedzme dalsi den je odchod. Z KE nemas taku velku ponuku.

marca12
7. júl 2024

Pozeraj aj odlety z Ba,ved z KE do Ba sa da pekne ist vlakom. Turecko v takej cene najdes skor ultra last minute. V tejto cene na tolko dni by si vedela najst Bulharsko

xckaretxxx
autor
7. júl 2024

@misana84 neuviedla som správne - na 8 dni . V tom čase mam dovolenku. V minulom roku som bola za 1500 V Kemeri V 4 * a spokojnosť.

xckaretxxx
autor
7. júl 2024

@isis234 na 8 dní, v tom rozmedzí mam dovolenku.

xckaretxxx
autor
7. júl 2024

@lakebabe chcem ísť na 8 dní. V rozpätí mam dovolenku.

muchotrafka298
7. júl 2024

@xckaretxxx od minuleho roka isli dovolenky rapidne hore, last minute zajazdy su tiez drahe.

misana84
8. júl 2024

Ja niekedy mám pocit, že aj tie 8 sú predražene… skúste napísať do nejakej agentúry… napr. Tatragrandu my cez nich kupujeme… veľmi mila pani a najde vám ponuky a z overených cestoviek

petronela1985
8. júl 2024

@xckaretxxx minulý rok sme boli v Side, pláž, hotel, služby top. Išli sme cez CK Kartago. Veľa dobrých ponúk majú aj cez Koala tours.

isis234
8. júl 2024

Dovolenky išli veľmi hore,,, ale to letiskové poplatky

xckaretxxx
autor
8. júl 2024

@misana84 dakujem, skusim