Ahojte, rozhodujem sa na poslednú chvíľu, chcela by som ísť na dovolenku s dcerou do Turecka (Side???)alebo niečo iné. Minulý rok sme boli v Kemeri cez Inviu a teraz neviem nič nájsť. Ja viem, sibenicny termín. Prosím poraďte cez co hľadať. Na FB mi nastkakujú rôzne ,,cestovky,,, ktoré nepoznám. Musíme sa zmestiť obe do 1500 - 1600 , z odletom z KE, v termíne od 20.7. 31.7. Dakujem pekne za tipy.
.
Skúste kontaktovať labkatour.sk, spolupracuje s viacerými cestovkami, my cez nich ideme už 2-rok.
V hlavnej sezóne na 11 dni pre dve za 1500????😲
V Side je pekne. Aj v Bodrume. Ale je letná sezona, do 1600€ na 11 dní neviem či bude mať v ponuke cestovka. Skôr Last minute. Chodila som z Kartága-cestovky, Firo. HELL TOUR z Trnavy. Tá pani vie poradiť. Poviete čo konkrétne očakávate. Všetko vybaví. V KE nepoznám cestovky
@xckaretxxx pozeraj kartago ale za tú cenu toľko dní v júli pochybujem. Možno osemdnovka skôr. My sme minulý rok kúpili Turecko dobry rezort na 13 dní od 22.6 za 1700 dvaja dospelí a to dva dni pred odletom, lebo už to zasahoval do júla návrat. A to sme sa tešili z top ceny.
Kartago vie vyhodiť aj také last minute
V hlavnej sezone tazko, jedine ultra last minute, ze povedzme dalsi den je odchod. Z KE nemas taku velku ponuku.
Pozeraj aj odlety z Ba,ved z KE do Ba sa da pekne ist vlakom. Turecko v takej cene najdes skor ultra last minute. V tejto cene na tolko dni by si vedela najst Bulharsko
@misana84 neuviedla som správne - na 8 dni . V tom čase mam dovolenku. V minulom roku som bola za 1500 V Kemeri V 4 * a spokojnosť.
@isis234 na 8 dní, v tom rozmedzí mam dovolenku.
@lakebabe chcem ísť na 8 dní. V rozpätí mam dovolenku.
@xckaretxxx od minuleho roka isli dovolenky rapidne hore, last minute zajazdy su tiez drahe.
Ja niekedy mám pocit, že aj tie 8 sú predražene… skúste napísať do nejakej agentúry… napr. Tatragrandu my cez nich kupujeme… veľmi mila pani a najde vám ponuky a z overených cestoviek
@xckaretxxx minulý rok sme boli v Side, pláž, hotel, služby top. Išli sme cez CK Kartago. Veľa dobrých ponúk majú aj cez Koala tours.
Dovolenky išli veľmi hore,,, ale to letiskové poplatky
@misana84 dakujem, skusim
@xckaretxxx nastavuje mi napr. TURIO.sk