Pomoc, uz som zufala! Tyzden hladam dobry hotel v Turecku za rozumnu cenu. Chceme ist s deti v polovici juna, viete mi, prosim poradit, hotel:
- pri plazi
- s cistym pieskom bez kamienkov,
- bez nahleho prehlbenia v mori
- s vodnymi smykackami (ktore nie su pustene na 1,5 h denne ako v hoteli defne star 😫)
- max 1000 e na osobu
- nie starinu!
- side, pripadne alanya - i ked pri alanyi sa bojim dlheho transferu
Vdaka!
Royal Taj Mahal, Royal Dragon, Sunis Kumkoy
@zorkahorka kumkoy, Pegasos club/resort
@simona1998 bola si tam? Kolko trval transfer z letiska? Ta wifi je fakt platena?
@zorkahorka wifi je platená na izbe . V lobby je wifi funkčná a zdarma . Transfer trval 1,5h
Boli sme s 5rocnou a vydržala bez problémov .. plný autobus detičiek
Pláž tam je naozaj prekrásna bez jediného kamienka , plytký vstup do mora . Naozaj nádherné
Tento rok mame rezervované Trendy verbenu ale na august 1300€os 8dni
@simona1998 kolko stoji wifina? Cez nu som chcela telefonicat, kedze hovory su tu drahe
@zorkahorka veď telefonovať môžeš na lobby . Wifina tam je tuším 30€ na týždeň pre 3osoby . Wifi na jeden telefón sa kúpiť nedá
@simona1998 ked sa budeme hladat po areali? 🙂 ten transfer bol akysi rychly... nikde inde ste nestali? isli ste rovno do hotela?
@zorkahorka tak sa zložité na wifi pre 3 zariadenia. Nie nikde sme nestali okrem jednej zastávky na wc ale ta trvala 15 min
@simona1998 ale asi vas viezli hotelovym busom?
@zorkahorka nie normálne sme išli cez cestovku
Do Alanye je potrebné počítať s transferom aj 3 hodiny. Ak sa na to odhodláte, tak potom super je oblasť Incekum.
V Side hľadajte oblasti Evrenseki, Kumkoy, Sorgun.
Napríklad: https://www.rodinnedovolenky.sk//schranka/13651...
@familytravel dakujem, mame napokon kumkoy
@zorkahorka záleží za akú sumu chcete ísť
@jozef1955 uz mame hotel
Ahojte, neviem ci mozem aj sem pridat prispevok. Boli ste niekto v Sirene Belek Hotel v Turecku?
@zorkahorka Dobrý večer. Prosím vás ktorý z hotelov kumkoy máte. Pozerala som na hotel Seher Kumköy Star resort@Spa tento máte,alebo iný z nich? Ďakujem.
@lusy26 ideme do terrace beach resort
@zorkahorka jaaj....tak nič no...ja či nie ten seher kumkoy 🙂
@zorkahorka ak budete na dovolenke a budete mať čas budem rada ak by ste pre info hodili recenziu. Ďakujem a prajem krásnu dovolenku 😀
@lusy26 kedy idete? Recenziu dam rada. Hotel ma dobre hodnotenia, aj na fotkach vyzera fajn. Je mensi a nie je tam vela atrakcii pre deti ako v inych resortoch, tak snad budeme spokojni 😀
@zorkahorka my ešte nemáme vybratú...chceme ísť na last minute tak uvidíme ako vychytáme. Ale tiež som naňho pozerala. Tak preto by som chcela vedieť. 🙂
Side Crown Palace