Dovolenka v Tunisku s 2-ročným dieťaťom

denisa58
22. júl 2023

Dobry den viem ze sme mali myslieť na to skor ale ako ste zvládli dovolenku pri mori z takym malim dietatom..za tyzden odlietame do Tuniska zo synom ktory bude mat v septembri dva roky...a dostala som strasny strach s toho tepla z ničoho iného strach nemam len ako zvladne mali take teploty ...mali zbožňuje slnko a a hlavne bit vonku ...uz teraz je opálený ako keby bol pri mori ani raz nam ho nespálilo ani neopalilo do červena..ked vidim co na tych dovolenkách druhým deje tak mam chut zrusit dovolenku ...muz ma upokojuje ze sa nemam coho bat ze vela ludi chodi z detmi k moru ..ja sa len bojim aby nedostal nejaky teploty sok alebo co ...viem ze to vyzera ze som blázon ale dostala som strasny stach

miska1701
22. júl 2023

@denisa58 treba nabalit lelarnicku a ist, teplo mame aj tu doma, akurat by som sa bala ovocia lebo umyte v tej ich vode moze narobit sarapatu, inak nic
Ja som bola s dcerou tiez mala nieco pred 2 rokmi a let aj vsetko zvladla super

petamich
22. júl 2023

zoberte si pre istotu nejake zakladne lieky, prve dni so slnkom opatrnejsie, od 12-15 aj tak predpokladam, ze budete na izbe, nech vela pije a bude to v pohode 🙂

clovek nikdy nevie, my sme boli aj minuly rok, to mal 1 rok a nic, tento rok prve tri dni mu nebolo dobre od zaludka (netusime z coho, lebo hned ho to draplo, tak mozno este z domu, letiska) a potom super, boli sme v Turecku

misana84
22. júl 2023

Tunisko s malým dieťaťom? Hlavne pitný režim, krémovat, plavky s uv filtrom, ciapka a vonku max. Do 12… potom spánok v izbe a opäť von až okolo 16… pozor na jedlo lebo tá destinácia neviem no, skôr by som išla a aj bola v Európe

denisa58
autor
22. júl 2023

@misana84
Kúpili sme aj čiapku kúpaciu z 50 uv filtrom a mam aj v plane do 11:00 na pláži a potom az poobede okolo 15:30 znovu

dievca_z_hor
22. júl 2023

Nic mu nebude 🙂 proste nepite vodu z kohutika a dajte si oddych na izbe cez najvacsie obednajsie horucavy a je to...na Slovensku je tiez horuco a deti sa v Tunise rodia tiez a tiez prezili ;)

nikpa
22. júl 2023

@denisa58 s 2 ročným do Tuniska, no máš odvahu... Dávaj pozor na pitný režim, pobal dobru lekárničku a zaobstarajte si dobre cestovné poistenie. To že nemá ísť na slnko medzi 11-16h a piť miestnu vodu asi vieš, čo viac dodať. Peknú dovolenku.

zuzanka.zuzu
22. júl 2023

teploty sa neboj, skôr sračky 🙊

majlo1234
22. júl 2023

Zvladnete to v pohode, nepit vodu, nejest ovocie co sa nesupe, a dieta mimo slnko od 11-17 je pre mna taky zaklad 🙂

marcellka32
22. júl 2023

@zuzanka.zuzu tak tak viem o čom píšeš

marcellka32
22. júl 2023

Tunis- vziať probiotika probiofix, spf50 na tvár a krk, celotelovy SPF overal na kúpanie s dlhými rukávmi, SPF klobúk čo kryje aj krk, aj tak tvár a ruky a nohy čo trčia natierať poctivo

denisa58
autor
22. júl 2023

@marcellka32 tie probiotika moze bit aj biogaia prosim vas ?to sme mu uz par krat davali

heleninamama
22. júl 2023

@denisa58 Vo štvrtok sme odtiaľ prišli a bolo perfektne. Malých detí aj bábätiek tam bolo veľa. Žiadne stresy, v rezortoch to teplo nevnímaš, všade sú bazény určené pre malé deti a more je tam nádherné. Jedlo a hygiena je tiež na úrovni, ak si vyberieš dobrý hotel. Dokonca lepšie a bohatší výber ako v Európe. Normálne ho natieraj, daj mu do vody overal a všetko bude v poriadku.