Dovolenka v Tunise s 3,5 ročným dieťaťom

mika1979
14. feb 2012

ahojte,chcem sa spytat ake mate skusenosti s dovolenkou v tunise s 3,5 rocnym dietatom,my sme vyplatili tento rok dovolenku,ale trosku sa obavam tych zaludocnych tazkosti u dcerky,comu sa vyhybat,aby ich nedostala ona alebo syn,ci my dospeli?
popripade ak ste boli v letovisku Port al Kantaoui v hoteli Riviera,tak mi napiste prosim vas nazor ake to tam je .dakujem velmi pekne 🙂

mika1979
autor
15. feb 2012

to nikto nechodi do tunisu s malymi detmi ☹

mirka285
15. feb 2012

@mika1979 ja som v tom letovisku bola,moj syn mal vtedy asi 5 rokov...zaludocne problemy sme nemali nikto,letovisko je take o nicom,vecer sme chodili vlacikom do Sousse...Tunis ma svoje caro,ale druhykrat by som si vybrala oblast Mahdia,tam je naozaj pekne more,v Port al.... sa mi more nepacilo,bolo plne rastlin,ale tie asi nemusia byt vzdy...

mika1979
autor
15. feb 2012

@mirka285 jeej dakujem za odpoved a aj link,idem to tam precitat 😀 😀 snad budeme spokojni s dovolenkou 🙂 🙂 🙂

mirka285
15. feb 2012

@mika1979 hlavne sa nedaj znechutit,Tunis ma svoje caro,ja by som tam urcite este chcela ist..vsetci ospevuju Turecko,ja som bola aj aj a Tunis sa mi pacil viac,neboj,urcite si to uzijete 😉 ja som tam bola uz davno,takze teraz je to uz urcite viac dobudovane 😉

abbey1
16. feb 2012

@mika1979 My sa tam chystáme tento rok. Na hotel Riviera mám dobré odporúčania priamo z prvej ruky. 😉 .Bola to naša prvá voľba.Ale my sa asi vyberieme do iného, deti vybrali niečo iné. 😉 😀

terina25
16. feb 2012

bola som v tunisku,síce bez detí,ale už by som tam viac nešla.bola som v spomínanej Mahdii.ja a aj manžel sme mali žalúdočné problémy.počasie sme mali otrasné,stále nám pršalo.všade špina,bordel...akurát more bolo fajn.a večer sme sa báli chodiť po meste,aby nás tam niekto ,,nečapol,,..takže ja by som s dieťaťom určite nešla.

danu
16. feb 2012

@mika1979 opytaj sa v teme na ktory ti dala link mirka285