Dovolenka v Tučepi

evionka007
24. jún 2013

Ahojte, má niekto skúsenosť s dovolenkou v Tučepi, ale nie cez CK, ale naslepo...Vďaka

luciaalex
24. jún 2013

Ahoj. Jasne, nie je problem . Na nete si najdes kontakt, spravidla platis zalohu vopred (my sme platili 70 eur, to bola cena za apt za den) a zbytok pri odubytovani, aspon my sme tak platili, kedze sme nevedeli kolko sa chceme zdrzat. Bolisme ale davnejsie, v 2009. Do talianska a chorvatska je podlamna ck zbytocna. Ale ak myslis uplne naslepo, ze dojdes a hladas, aj tak sa da, segra bola vlani, hoci niev tucepi aleniekde vedla, uzneviem presne. Babky sa onich na ulici trhali,nech idu k nim. Je to trochu risk, musis hladat na mieste a moze sa stat, ze pobehas viac apt kym najdes co chces, ale to sa moze stat aj s ck, ze dojdes a pozeras kde ta to chcu ubytovat.

stanislavao
24. jún 2013

@evionka007 Tucepi, apartman pre 4 osoby. zaloha 70e sme uhradili a doplatok na mieste. nejdeme cez CK. je tak krasne. bez dopredu zarezervovaneho ubytovania by som ja osobne s detmi nesla, ale ak nemate deti, da sa aj tak. ubytovania je tam dost, privaty su vsade/.

kris557
24. jún 2013

@evionka007 je tam nádherne. My keď sme tam boli nám vôbec nevyšlo počasie, čo sme nečaklai, keďže je to južne. Pršalo a bolo zima a vetrisko. Kúpali sme asi až posledný deň a normálne som mala oblečený dlhý rukáv a ponožky. S ubytkom sme problém nemali aj keď to bolo v sezóne našli sme, ale trvalo nám to 1 či 2 hodiny. Bol už vtedy nátresk 🙂

kikuska_nr
24. jún 2013

My sme tam boli pred 2 rokmi. Len tak na blint sme sa vybrali do Chorvatska a skoncili sme prave v Tucepi. Zastali sme priamo v centre, do hodinky sme zohnali ubytko s vyhladom na more, od plaze nas delila len promenada. Sli sme na vikend, vtedy je viac ludi, ale cez tyzden domaci sedia pri hlavnej ceste a ponukaju ubytko, takze urcite nebude problem.

joni
24. jún 2013

V Tucepi sme boli asi pred 7 rokmi na blink 2 plne auta a nemali sme problem najst ubytovanie ake nam vyhovovalo. Popozerali sme ich vaicero a urcite tu hodku, dve si na to treba nechat. Do chorvatska chodime zasadne na blink pretoze ubytovavatelov na nete je strasne malo a zopar co ich je tak maju ine ceny ako ked vyjednavas priamo na ulici. A okrem toho, ak mate deti, tak ja zalohu nerada platim, nakolko dieta moze ochoriet a podobne.

joni
24. jún 2013

este som zabudla dodat ze v Tucepi bolo supeeeer, krasne dlha promenada, nocny zivot, borovice pri plazi, aj nuda plaz, no super daco...urcite lepsie ako v Makarskej co je hned vedla

lencika
24. jún 2013

ahojte ja som tam tiez bola a fakt skvele miesto aj oddych, zabava no vsetko, no oni su tie mestecka vsetky rovnake v chorvatsku len male rozdiely ale nevadi nie ja milujem chorvatsko

janinka444
24. jún 2013

My sme boli minulý rok v Tucepi (6-členná rodinka) išli sme na blint, asi cca 2 hodiny sme zháňali apartmán, nakoniec sme si vybrali, čo nám najviac vyhovovalo....mali sme aj z čoho vyberať...My chodievame do Chorvátska s rodinou každý rok a zakaždým ideme na blint a na iné miesto, zatiaľ sme boli s ubytovaním vždy všade spokojní... 🙂

evionka007
autor
24. jún 2013

Ďakujem vám, dúfam, že to bude OK. 😉

ivka01231
12. júl 2016

Dobrý deň prosim vás vedel by mi niekto poradiť taxík v Tucepi? Prípadne nejaký bar kde to žije aj v noci? Ďakujem krásne

mirusssss
27. júl 2016

Boli sme tam minuly rok, a ubytovanie sme si našli na stránke https://www.airbnb.co.uk/
a potom sme nakontaktovali priamo majiteľku a bolo to ešte lacnejšie 🙂

martuska2
31. júl 2016

@mirusssss ahoj vedela by si hodit do posty link na vase ubytko? Ko to na airbnb mam..a mozes aj na majitelku. Velmi pekne dakujem..velmi by mi to pomohlo

lastom
31. júl 2016

takisto odporucam airnbn.com