Ahojte, má niekto skúsenosť s dovolenkou v Tučepi, ale nie cez CK, ale naslepo...Vďaka
@evionka007 Tucepi, apartman pre 4 osoby. zaloha 70e sme uhradili a doplatok na mieste. nejdeme cez CK. je tak krasne. bez dopredu zarezervovaneho ubytovania by som ja osobne s detmi nesla, ale ak nemate deti, da sa aj tak. ubytovania je tam dost, privaty su vsade/.
@evionka007 je tam nádherne. My keď sme tam boli nám vôbec nevyšlo počasie, čo sme nečaklai, keďže je to južne. Pršalo a bolo zima a vetrisko. Kúpali sme asi až posledný deň a normálne som mala oblečený dlhý rukáv a ponožky. S ubytkom sme problém nemali aj keď to bolo v sezóne našli sme, ale trvalo nám to 1 či 2 hodiny. Bol už vtedy nátresk 🙂
My sme tam boli pred 2 rokmi. Len tak na blint sme sa vybrali do Chorvatska a skoncili sme prave v Tucepi. Zastali sme priamo v centre, do hodinky sme zohnali ubytko s vyhladom na more, od plaze nas delila len promenada. Sli sme na vikend, vtedy je viac ludi, ale cez tyzden domaci sedia pri hlavnej ceste a ponukaju ubytko, takze urcite nebude problem.
V Tucepi sme boli asi pred 7 rokmi na blink 2 plne auta a nemali sme problem najst ubytovanie ake nam vyhovovalo. Popozerali sme ich vaicero a urcite tu hodku, dve si na to treba nechat. Do chorvatska chodime zasadne na blink pretoze ubytovavatelov na nete je strasne malo a zopar co ich je tak maju ine ceny ako ked vyjednavas priamo na ulici. A okrem toho, ak mate deti, tak ja zalohu nerada platim, nakolko dieta moze ochoriet a podobne.
este som zabudla dodat ze v Tucepi bolo supeeeer, krasne dlha promenada, nocny zivot, borovice pri plazi, aj nuda plaz, no super daco...urcite lepsie ako v Makarskej co je hned vedla
ahojte ja som tam tiez bola a fakt skvele miesto aj oddych, zabava no vsetko, no oni su tie mestecka vsetky rovnake v chorvatsku len male rozdiely ale nevadi nie ja milujem chorvatsko
My sme boli minulý rok v Tucepi (6-členná rodinka) išli sme na blint, asi cca 2 hodiny sme zháňali apartmán, nakoniec sme si vybrali, čo nám najviac vyhovovalo....mali sme aj z čoho vyberať...My chodievame do Chorvátska s rodinou každý rok a zakaždým ideme na blint a na iné miesto, zatiaľ sme boli s ubytovaním vždy všade spokojní... 🙂
Ďakujem vám, dúfam, že to bude OK. 😉
Dobrý deň prosim vás vedel by mi niekto poradiť taxík v Tucepi? Prípadne nejaký bar kde to žije aj v noci? Ďakujem krásne
Boli sme tam minuly rok, a ubytovanie sme si našli na stránke https://www.airbnb.co.uk/
a potom sme nakontaktovali priamo majiteľku a bolo to ešte lacnejšie 🙂
takisto odporucam airnbn.com
Ahoj. Jasne, nie je problem . Na nete si najdes kontakt, spravidla platis zalohu vopred (my sme platili 70 eur, to bola cena za apt za den) a zbytok pri odubytovani, aspon my sme tak platili, kedze sme nevedeli kolko sa chceme zdrzat. Bolisme ale davnejsie, v 2009. Do talianska a chorvatska je podlamna ck zbytocna. Ale ak myslis uplne naslepo, ze dojdes a hladas, aj tak sa da, segra bola vlani, hoci niev tucepi aleniekde vedla, uzneviem presne. Babky sa onich na ulici trhali,nech idu k nim. Je to trochu risk, musis hladat na mieste a moze sa stat, ze pobehas viac apt kym najdes co chces, ale to sa moze stat aj s ck, ze dojdes a pozeras kde ta to chcu ubytovat.