Dovolenka v Tatranskej Lomnici

samila1
17. máj 2013

Ahojte,
v lete chceme isť s našou princezničkou 2r. do Tatier tak na týždeň. Máte skúsenosti s nejakým ubytkom v Tatranskej Lomnici?

terezka1947
17. máj 2013

@samila1 nepamatam presne mesto v Tatrach,ale my sme boli ubytovani-hotel ATRIUM a TULIPAN...bolo super a cistucko....

victory1
17. máj 2013

@samila1 Ahojky, my sme tuto aj minulu zimu pochodili asi cele Tatry, ja som na na stare kolena naucila lyzovat, tak mi z toho siblo a kazdy vikend sme chodili lyzovat do Tatier... 😀 V Lomnici bol prijemny hotel FORTON, vyborna kuchyna, dalej od cesty, samozrejme vylety kade tade mozne. Skusili sme aj Hutnik, ale to je furt este take komunisticke a v bazene by clovek zamrzol ☹
Ale ked ides s babulkou, odporucila by som ti hotel Banik na Strbskom Plese. Ktovie ako sa v Tatrach vyvrbi pocasie a tam je nove wellnessko, krasny bazen, aj detsky, sauny, masaze...Izby ciste, pekne, svedske stoly rano aj vecer. Nam ten bazen po lyzovacke fakt spravil dobre...Ale chystame sa do Tatier aj v niekedy v juni a uz sme sa rozpravali, ze urcite pojdeme do Banika... 😎 Okrem toho, asi na dake tury nepojdete a okolo plesa je celkom fajn prechadzka, je to od hotela aj blizko na vlacik.

samila1
autor
17. máj 2013

Ahojte, ďakujem Vám krásne. Avšak tentoraz by som potrebovala ubytko tak do 25 EUR na noc. Ale odporúčania som si pozrela a možno niekedy inokedy zájdeme.

vamajka
18. máj 2013

Ahoj mi sme boli ubytovanu v Hutniku je to asi 2 km z Tatranskej Lomnice vola sa to Tatranske Matliare a boli sme velmi spokojni nas syn mal tiez 2 roky. Deti do 6 rokov pri dvoch dospelych maju ubytovanie aj stravu zadarmo. Je tam aj detsky kutik pekne tiche okolie. mrkni stranku sorea.sk mi sme boli v ich hoteloch uz 3 razy a vzdy sme boli spokojny aj ceny prijatelne, strava vyborna ubytovanie v celku uslo no na izbe sa aj tak clovek moc nezdrziava.