Dobrý deň. Rodinky, ktoré chodíte s deťmi do Talianska, ako ste spokojní? My zvazujeme prvýkrát Taliansko s deťmi (5 rokov a čoskoro 2 roky), rozmýšľali sme Lignano alebo Lido do jesolo, chceli by sme niečo živšie. Je tam teple more? Počasie zvykne byt stabilne? Ak by sa našiel niekto, kto by vedel porovnať, pripadne aj dal nejaké tipy na ubytovanie (ubytovanie preferujeme s minimálne polpenziou) budem veľmi vďačná 🙏🙏
@littleloves minulý rok sme boli Lignano Sabbiadoro Hotel Similan, kúsok od plaze, lehátka a slnečníky na plazi, v ponuke ale len raňajky, ale obed sme si dali vždy len niečo ľahké kúsok od hotela, , v auguste, voda bola príjemná,... Nám sa páčilo
V 2020 sme boli v Sestri Levante, ani tam nebolo zle, tam sme boli ale len 4 dní, hôtel meno neviem ale tiež len s raňajkami, tam bolo menej ľudia ale zrejme skôr ze to bol prvý rok korony a ľudia mali väčšie obavy ako minulý rok
Tento rok ideme Park Hotel Argento, Levanto ale tiež len s raňajkami, v ponuke bola aj polpenzia a berieme aj bicykle.
@sorciera24 super, potešili ste ma 🙏😊 ďakujem za upozornenie, ja som práve rozmýšľala prvé 2 augustové týždne, tak to zmením 😊 ja by som možno aj apartmán nejaký, ale teda variť absolútne na dovolenke u nás nepripadá do úvahy..😁 takze jedine sa vystravovat vonku..a teda ešte sa opýtam, cenovo je to tam ako prosím Vás?
@littleloves ak môžete, tak určite zmente termin.....tak ja varim asi tak, že polievka u nas musi byt...ale to rychlo nejaku zbucham a nosim si sterilizovane maso napr. .....a zvysok sme na pizze:D....reštiky, servis a benzin su drahe.....ale potraviny v supermarketoch ako u ans (je tma LIDL a ja teda odtial vozim cestoviny a vino domov...lebo to je aj lacnejšie:D), zmrzlina ci pizza cenovo ako u nas (akurat ovela chutnejšie a kvalitnejšie)...
@littleloves bola som v Lignane pre malé deti výborne nudiť sa nebudete.Len sa priprav na to, že hotel s polpenziou aj, keď ma viac hviezdičiek nie je taký pekný a dobrý ako v inej krajine.Aj strava býva chudobnejšia preto sme už potom dávali prednosť HR.Ale pre mňa bude IT vždy srdcovka.
My sme mali vo vode veľa krabov a riasy, ale bolo po búrke, keď sme prišli možno preto...
@littleloves My, ak bude všetko ok, ideme tiež s deťmi, autom do Lido di Jesolo. Ideme prvýkrát. Známi tam chodia stále, vraj je tam super.😉
Pridaj sa do skupiny Dovolenka v Taliansku 🙂 nájdeš všetky odpovede.
https://www.modrykonik.sk/group/7606/
Tu sa pridam 🙂 chystame sa tiez 1x s detmi, mame vyhliadnute Lignano. Chceli by sme ist koniec juna/zaciatok jula
@jaga18 super, ďakujem 😊
@truskawka áno, my práve tiež na základe, že známi si chvália aj jedno, aj druhé, tak chceme skúsiť 😊 sama som zvedavá, minuly rok sme boli v Biograde v Chorvátsku v hoteli a teda nemôžem jedno zle slovo povedať, či už na stravu alebo cokolvek
@littleloves tu sa pripnem. Tiež zvažujem IT, ale zatiaľ som pozerám ubytko cez booking, tak neskutočné ceny.
@ariesi i ak ja keď nájdem nejaký hotel co sa mi pozdáva na bookingu, pozriem aj potom priamo hotel, teraz sme tak ansli v Prahe na tri noci inkl parkovanie za 300e, cez bookingu bolo 360e. A takisto v Taliansku tento hotel co mame robil. Týždeň takmer 400e s tým ze booking mal bez raňajok a my máme už raňajky v cene, takisto na Slovensku nás vyšiel apartmán v jednom. Hotely 66e a cez booking 80
@ariesi tak áno ono záleží aj. Od toto aké si zadá človek parametre. My sme hľadali tento rok niečo lacnejšie tak ubytovanie tak mame na týždeň 3 osoby, raňajky v cene 4*, bazén, Wellness síce trochu ďalej od mora 800m ale nevadí keďže mame bazén a teda ešte plus zviera.. A cez booking vyšlo min 1600 e amy sme priamo cez hotel zaplatilo necelých 1200, co na ten región nie je veľa. Minulý rok v Lignano sme zaplatili za hotel ešte menej a to sme boli v auguste, od plaze nejaké 2-3minuty, ale bez zvieratá, ešte sme dostali aj proseco na rozlúčku. A počas pobytu slnečníky a lehátka zadarmo na plazí, lístky do zoo, bicykle boli k dispozícii zadarmo.
@littleloves Chodime do caorle rezidencie lido altanea a vacsinou vyberame cez agenzia lampo. Su to apartmany pri mori a maju ponuky aj v Jesole,tiez zvazujeme,ze tam pojdeme tento rok vyskusat. Inak Caorle sa nam velmi paci a je to podobne ako v Lido Jesolo. Prvykrat sme objednavali ubytko cez ludor cestovku a potom uz cez taliansku Lampo.
Ahojte vie mi niekto povedať, ako je to toho roku v Taliansku s komármi, keďže ideme s malými deťmi. Dakujem
My ideme do Portofelice camp. Ďakujem
@sorciera24 prosim vas cez aku stranku si vy hladate ubytovanie v Taliansku.chceme ist na rok prvykrat len neviem kde je to vyhodnejsie hladat
@dadka245 zvykli sme lignano.it tam si zadas parametre a najde ti ubytka pre teba vhodne.....posledne roky uz ale chodime cez konk. tal. agentury....
@sense prosim ta kolko vas cca vysiel ten hotel?
@littleloves chodime do IT už rokov (vyslovene sa nam najviac páči Liganano), je vhodne .od najmenších deticiek až po tie vacsie....my ideme teraz už s 13 a 7 roč.( ale chodime od ich 2 rokov) ...chodievame vždy v juli....skor zaciatkom - prve 2 julove týyždne, ale boli sme už aj koncom jula (nikdy nie v auguste! - vtedy maju Taliani dovolenky a je tam plnka a draho), počasie sme vždy mali pekne, teplo a more je vyzdy teple, kedze je dlho plytke a rychlo sa vyhreje....ak pride burka, rychlo ju odfukne (kedže je to polostrov), mame radi halvne ich atrakcie v mestečku, kopa herni, preleizok, kolotočov, pizzu, zmrzku..... my ale chodime do apartmanov, tak asi neporadim ubytko, ale pokukaj na stranke: lignano.it vieš si zadať kriteria, ake chces