Dovolenka v Taliansku - autobusom cez cestovku

simkam2912
9. jún 2023

Prosim vas je tu niekto kto bol,alebo ide do Talianska cez CK autobusom??

lienka9
9. jún 2023

@simkam2912 co ta zaujima?

januska12323
9. jún 2023

Daj rovno otázku

viestta
9. jún 2023

Boli sme 3x, cesta uplne v pohode

simkam2912
autor
9. jún 2023

@januska12323 chcela by som vedet ci vas autobus vylozil rovno pred hotelom? Alebo inde?

viestta
9. jún 2023

Autobus zabezpecovala cestovka a vylozili nas na mieste, na parkovisku pred kempom

lienka9
9. jún 2023

@simkam2912 ako kedy.1x vylozili pred hotelom,1x pred apartmanovym domom ale kedze v IT sa kluce od apartmanov vyzdvihuju v agenturach tak sme sa museli prejst a zas naspat (to bolo velmi nepohodlne) 2x vylozili pred agenturou,vzali sme kluce a agentura zabezpecila odvoz aj a batozinou k apartmanom..ak idete ale do hotela,to mate jednoduchsie a vylozia vas predpokladam priamo tam a tam aj kluce dostanete.

simkam2912
autor
9. jún 2023

@lienka9 a ubytovat ste sa mohli kedy ,,?? Museli ste cakat?

gabriellka
9. jún 2023

@simkam2912 áno vždy sa čaká kým upracú. Turnus čo bol pred vami ide tým istým busom nazad domov. Tak isto vy po dovolenke . Ráno vypracete izby. On dovezie ďalších. A vás bude brat večer domov. Resp po povinnej pauze.

lienka9
9. jún 2023

@simkam2912 vacsinou sa caka,ale to zato ze autobusom prides naozaj skoro uz okolo 7..ale snazia sa vzdy uz okolo obeda dat ubytko.ked chodime autom,prideme okolo 12tej a vzdy sa rovno ubytovavame.

januska12323
10. jún 2023

Vyložia vás pred ubytovaním, agentúrou alebo na nejakom zberom mieste. Prídete v ranných hodinách podľa situácie na ceste a mieste príchodu. Ak bola vaša izba neobsadená turnus pred vami ubytujú hneď, inak musíte čakať kým ju upracú. Väčšinou je dané miesto kam sa môžte zložiť a oznámia kedy sa môžte ubytovať. Pri ceste naspäť podobný režim. Ráno zbaliť, niekam odložiť kufre a večer odchod domov.

simkam2912
autor
10. jún 2023

@januska12323 a este sa chcem spytat da sa platit kartou ci iba hotovost?

lienka9
10. jún 2023

@simkam2912 podla toho kde.v potravinach,obchodikoch,na plazi kartou..ale napr.pri prenajme lehatok len hotovost..ale na 95%kartou bezproblemovo

lulu2013
12. jún 2023

Dobry den. je prosim v Taliansku (Bibione, Lignano, Jesolo...) nejaky hotel, kde pracuju slovaci alebo cesi? ze sa clovek dorozumie? a viete poradit cestovku cez ktoru ste isli ? dakujem

lienka9
12. jún 2023

@lulu2013 my sme boli v tomto hoteli alla rotonda..ale boli sme v apartmanovej casti,sme si varili.da sa ist aj s polpenziou.majitelka bola vtedy slovenka,tak sa dalo dohovorit bez problemov.myslim ,zeje to tak stale.treba pozriet aj ine stranky,my sme boli vtedy cez globtour
https://www.invia.sk/hotel/taliansko/lido-di-je...

lienka9
12. jún 2023

@lulu2013 v bibione e napr.cestovna agentura europa,ktora ma kazdu sezonu nejakeho cecha/slovaka na pobocke a maju strasne siroku ponuku apartmanov.ale realne sa toho vela neriesi.prides ,ukazes papiere a daju kluce.moc sa tam nerozprava..ak moji rodicia mali nejake otazky,napisala som im to na papier po anglicky, ukazali a nohami rukami sa dohovorili aj ked sami boli.takze no stress.su zvyknuti na turistov 🙂

simkam2912
autor
15. jún 2023

@lienka9 tu agenturu mame aj my....a este by som rada vedela ci su v autobusoch wc?

lienka9
15. jún 2023

@simkam2912 povacsine nie,ale su povinne prestavky,kazde tusim 2 hodky 🤔 max 3..ked je velka kriza zastavia aj mimo,ale to sa moc cestujucim nepaci 😀 ja som isla asi len 1x v takom kde bolo wc

zuzickazah
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzickazah
Odpoveď bola odstránená
Zobraz