Ahojte rozmýšľame ísť autom do Talianska a prosím o radu niečo kde.pojdeme Max 9 hodín pekná pláž piesočná ideálna pre.deti prípadne tip na ubytovanie rozmýšľam nad Bibione.
Ešte vás prosím čo potrebujeme predom zaplatiť myslím tie diaľničné známky a tak ďakujem
pripnem sa
@veronika2316 pozri si stranku Bibione väčšinou sú tam agentúry na prenajímanie, alebo si vygoogli.Dialnicu platíš počas cesty.idem nejaké pozrieť mala som to odlozene
Plus ešte myslíte že sa tam dohovorime 😂 ja ani anglický moc neviem muž vôbec...inak deti majú 3a 5 rokov tak nejaké tipy
@veronika2316 https://www.etgroup.info/?utm_source=google&utm...
Nemecky, anglicky
@eliska13 ďakujem ja zatiaľ pozerám cez booking neviem či to je dobrá stránka. Len muž sa boji máme dosť už state auto tak neviem či ho nahovorim nemáme ani klímu ale chcela som ísť v noci
@veronika2316 prevažne sa tam dorozumiete po nemecky - boli sme vlani v Cavallino Treporti, muz nevie absolútne po nemecky,ja veľmi lamane a dohovorili sme sa 🙂))
Tiez pozerame žeby sme tam opäť vybehli na týždeň,boli sme nadmieru spokojní
@veronika2316 Keby ideš do toho Bibione, tak stačí kúpiť diaľničnú len v Rakúsku, 10 dennú myslím za 9€ majú a dale v Taliansku sa platí mýto každých 100 km myslím. My sme dlhé roky chodili do Lignana Sabbiarora a top. Keď máš deti tak skorej Lignano Riviera, tam to je kľudné. Ale v podstate Lignano a Bibione máš kúsok od seba.
@ssimusska ďakujem ja sa trošku aj bojím keď to takto cez internet zajednanu či to tma vôbec potom nájdeme 😂😂😂
@veronika2316 aj Booking je dobrý prečo nie?My sme chodili cez agentúry priamo z mesta vždy som si ich odfotila.V podstate rozprávať nemusíš, ak máš apartmán info Ti pošlú do mailu preložis prekladacom.Kluce nám dávali v agentúre v meste.Zisti je kde je lekár, veľký obchod a viac ich nepotrebuješ.Muz má určite navigáciu určite to nájdete.Zisti si či platíš za upratanie, alebo upratujes sama na konci pobytu.Ked máte auto bez klímy išla by som čo najbližšie more je hore všade rovnaké, benzín drahy🙂pozrie si mesto na mapách naplánuje cestu, pozrie uličky kde je slepá...a zisti si či platíte za parkovanie, alebo majú parkovací dom, alebo vôbec kde parkovať.Sestra na to zabudla a chodili parkovať ďaleko s problemom
@eliska13 jaj počkať to sa ide teda do agentúry ja som z toho blb
@eliska13 keď si zajednanu pobyt cez booking idem priamo na to ubytovanie či?
Inak trochu sa ešte obávam keď nedávno tam boli tie zemetrasenia ale to bolo asi v juznejsej časti či
@veronika2316 Odporucam Caorle alebo Lignano,Bibione nie. Aj Jesolo je super.
@veronika2316 ides do agentury a tam si prevezmes kluce. Vsimni si,ze su tam rozne adresy. Jedna je adresa ubytovania a druha adresa agentury. Agentura je vzdy v blizkosti ubytovania,to sa nemusis bat,ze by si nenasla. Nepotrebujes vediet ani jazyk,rukami nohami sa dohovoris
@marca12 vďaka toto by som si veru nevsimla
@veronika2316 my ideme tento rok prvý krát do talianska a s deťmi.. ideme to lido di Jesolo. Úbytkom, resp apartmán s kuchynkou sme našli a rezervovali cez airbnb 🙂 diaľničné budeme riešiť tesne pred výjazdom. A ideme z Košíc, také kúsok dlhšia cesta ale tešíme sa aj tak 😁
@veronika2316 Carloe a hore dole vies popozerať. Eraclea Mare, Duna Verde
@katulienocka999 môžem sa spýtať aké máte ubytovanie🙂?
@veronika2316 konkrétne tento Jesolo Ca' Surf Wave e Ca' Sea, sú aj na airbnb a aj na bookingu, je to blízko plaze to bolo pre nás dôležité kvôli deťom,plus kuchynka, parkovisko 🙂 veľa šťastia pri hľadaní 🙂
A ešte asi som blba ale keď si zadam adresu tohto ubytovania do tých cestných vzdialenosti vychádza mi cca 8 hodín ale keď dám celé Via venere aj s číslom 114 tak zrazu mi vybehne že cesta 13 hodín (z puchova ).
https://www.booking.com/hotel/it/appartamenti-m...