Ahoj,chceli by sme ísť v lete do Štúrova,no kôli práci si nemôžem dovoliť týždňový pobyt. A môj problém je v tom,že všetci ubytovatelia,ubytujú len na týždňové pobyty. Má niekto skúsenosť sa ubytovať len na 2 noci pre 4 osoby? Ďakujem za každý typ🙂
Ďakujem,no môžem až v júly,čo bude asi nemožné☹
Aj v hotely Quest vas ubytuju aj na kratsie. Aj my sme tak boli minuly rok. A je to tiez hned pri kupalisku a nie je az taky drahy.
Ďakujem,my sme už v Štúrove prakticky boli,takže mám "pobehane" takmer každé ubytko,no zatiaľ všetko len na týždňové pobyty. Aj tí,ktorí mali ubytovania na kratšie,už majú podmienku týždeň.
Trosku off-topic, čo vie človek robiť týždeň v sturove??? Ja som bola 3 dni a mala som dosť. Mesto o ničom a je to len obyčajne kúpalisko.
Ak nezoženieš, pozri si nejaké termály v Maďarsku.
😅 tiež ma tam išlo poraziť,myslela som,že en ja som mala taký pocit.Deti mám už veľké-11 a 14,tobogany ich nebavili,keby sme neboli v Maďarsku, tak strašná nuda. No tento rok sa nedostaneme nikde,preto som chcela,že aspoň koli tej mladšej ísť aspoň niekde na 2 dni.
@swwan dá sa zo mimo hlavnej sezóny. Skús zavolať na Chata Lenka, ta pani nás ubytovala v júni na kratší termín.