Ahojte 🙂
Chcela by som sa pár rád a typov kam na dovču v septembri 🙂
Najlepšie by bolo Turecko a Grécko, ale ak máte skúsenosti aj z inými destináciami kludne píšte! 🙂
Chceli by sme ísť do 4 alebo 5 ***** hotela a all inclusive. Ak máte skúsenosti odporučte nejaký hotel a hlavne letovisko kde je aj v septembri teplo 😀
my sme boli min.rok v Chorvátsku, na severe koncom augusta, skoro do 2.septembra.počasie krásne, teplúčko, pláže nepreplnené....v jedálni sa ľudia netlačili ako sardinky....max.spokojní sme boli.a teraz ideme tiež až v septembri do tunisu...vraj teploty okolo 30, čo sa tiež dá celkom zniesť.takže ja odporúčam určite
V turecku je v septembri este stale horuco, my sme boli pred troma rokmi v polke septembra a teploty boli nad 35
@dumbik neviem, akoze nebol nejaky hrozny ten hotel, ale zas za tych 5* urcite nestal a k tomu blbemu pocitu z neho prispel hlavne fakt, ze nas najprv ubytovali v "podzemi", no fakt takmer pod zemou a izby tam boli otrasne, no na druhy den sme sa stazovali a dali nas inde a tam uz to bolo fajn... inak hotel celkom usiel, strava tiez, ale keby sme sli druhykrat do turecka, urcite by sme hladali iny hotel
Ja som bola pred 2 rokmi v Tunise - Monastir a tiež by som tam nešla. Neboli sme spokojní.
My sme pred pár rokmi boli v septembri na Rodose. Bolo super,počasie ok,neboli už príšerné horúčavy,ale bolo krásne a teplo,voda bola super a ako bonus bola nepreplnená pláž. Boli sme s deťmi,takže all inclusive si neviem vynachváliť. Celý deň k dispozícii nápoje,káva,ovocie,sušienky,zmrzlina.