Dovolenka v septembri

dumbik
13. júl 2014

Ahojte 🙂
Chcela by som sa pár rád a typov kam na dovču v septembri 🙂
Najlepšie by bolo Turecko a Grécko, ale ak máte skúsenosti aj z inými destináciami kludne píšte! 🙂
Chceli by sme ísť do 4 alebo 5 ***** hotela a all inclusive. Ak máte skúsenosti odporučte nejaký hotel a hlavne letovisko kde je aj v septembri teplo 😀

svano
13. júl 2014

My sme pred pár rokmi boli v septembri na Rodose. Bolo super,počasie ok,neboli už príšerné horúčavy,ale bolo krásne a teplo,voda bola super a ako bonus bola nepreplnená pláž. Boli sme s deťmi,takže all inclusive si neviem vynachváliť. Celý deň k dispozícii nápoje,káva,ovocie,sušienky,zmrzlina.

dumbik
autor
13. júl 2014

@svano Tak to je super! Presne tak si predstavujem dovolenku 🙂 V akom hoteli ste boli ? a v stredisku ? 🙂

svano
13. júl 2014

@dumbik zabudla som ašte,že jediné negatívum bola kamienková pláž,ale na to sa dá zvyknúť. Odlet bol priamo z BA a trval 2,5hod. čo bolo vtedy s 2ročnou dcérou tak akurát.

svano
13. júl 2014

@dumbik myslím Stavros. My sme kvôli dcére mali štúdio s kuchynkou,kde som jej mohla pripraviť mlieko či kašu.

huginko
13. júl 2014

my sme boli min.rok v Chorvátsku, na severe koncom augusta, skoro do 2.septembra.počasie krásne, teplúčko, pláže nepreplnené....v jedálni sa ľudia netlačili ako sardinky....max.spokojní sme boli.a teraz ideme tiež až v septembri do tunisu...vraj teploty okolo 30, čo sa tiež dá celkom zniesť.takže ja odporúčam určite

kitty88
13. júl 2014

V turecku je v septembri este stale horuco, my sme boli pred troma rokmi v polke septembra a teploty boli nad 35

svano
13. júl 2014

@huginko my sme boli v Tunise na ostrove Djerba. Bolo dobre,ale už by som tam nešla. V komplexe čisto,ale mimo všade špina,báli sme sa dizentérie. Ku koncu sme všetci schytali hnačky.

huginko
13. júl 2014

@svano no necháme sa prekvapiť...niekto je spokojní, iní nadávajú...snád budeme mať štastie 😉

dumbik
autor
13. júl 2014

@kitty88 a aky hotel to bol ?

kitty88
13. júl 2014

@dumbik daima resort v kirisi (nedaleko kemera), ale asi by som tam uz nesla

svano
13. júl 2014

@huginko áno,aj poniektorí známi si pochvaľovali,asi to záleží od lokality. Dúfam,že budete spokojní. 🙂

huginko
13. júl 2014

@svano ideme do sousse

dumbik
autor
13. júl 2014

@kitty88 Prečo by si už nešla? 🙂

kitty88
13. júl 2014

@dumbik neviem, akoze nebol nejaky hrozny ten hotel, ale zas za tych 5* urcite nestal a k tomu blbemu pocitu z neho prispel hlavne fakt, ze nas najprv ubytovali v "podzemi", no fakt takmer pod zemou a izby tam boli otrasne, no na druhy den sme sa stazovali a dali nas inde a tam uz to bolo fajn... inak hotel celkom usiel, strava tiez, ale keby sme sli druhykrat do turecka, urcite by sme hladali iny hotel

tinaaa84
14. júl 2014

Ja som bola pred 2 rokmi v Tunise - Monastir a tiež by som tam nešla. Neboli sme spokojní.