Ahojte, tento rok by sme chceli ist s demi do Rakuska na dovolenku. mate niekto skusenost? viete mi odporucit oblast, hotel a pod? Vyhladavace si viem pozriet samozrejme, zaujima ma konkretna skusenost. Dakujem
V mestecku aj https://www.ybbstaler-solebad.at
jasne sorry doplnim. Mala by to byt rodinna dovolanka, detick dve 3 a 6 rokov. Nieco uz s nimi aj odslapame, ideal v blizkosti tych ich krasnych jazier a na okoli aktivitky pre deti. ale v podstate mi staci referncia na dobre ubytovanie, autom sa vieme pohybovat.
@andulinne pre mňa srdcovka je Korutansko/Bad kleinkirchheim odkiaľ robíme výlety, po okolí sú krásne jazerá Worther see, Ossiachersee, Milstattäter see takisto sa dá vyviesť lanovkami ( úplne v pohode s malými deťmi - je to pre nich zážitok) + spojiť s kúpaliskom alebo plavbou po jazere, sú tam aj prírodne zoo, hady či Haidi park... pozri kaerntnencard.at , niektoré ubytovania poskytujú kartu zadarmo a tým padom všety výlety uvedené v karte ( lanovky, plavby, vybrané kúpaliska, zoo) sú zadarmo... ubytovanie záleží aké sú požiadavky ( hotel - apartmán s kuchynkou) najlepšie vybrať miesto , napísať do turistickej informačnej kancelárie a oni ti pošlú ponuky podľa tvojej požiadavky
@andulinne pozri aj urlaub am bauernhof (https://www.urlaubambauernhof.at/), mne sa to velmi paci ... deticky sa tesia zo zvieratiek 🙂
My mame moznost chodit ku svagrovcom k Bodensee - Bodamskemu jazeru. V jazere sa da kupat, byva v nom teplucka voda, je viacero kupalisk spravenych tak, ze v areali aj aj vstup do jazera aj do bazenov. V okoli su perfektne vylety - v Dornbirne muzeum Inatura - lepsie prirodne muzeum pre deti som zatial nikde nevidela. Feldkirch - zoo zakomponovana v lese, v ktorej su lesne zvieratka, vratane vlkov, vsade maju automaty na krmnu zmes - a inak bez vstupneho - daju sa z ruky krmit medvedici cistotny. Ostrov kvetov Mainau, vylet lodou po Bodamskom jazere do Lindau - Lindau ma krasne historicke jadro, ale aj po okraji je nadherne prechadzat sa kolo jazera. Affengerg v Saleme - tam zase je areal, kde ziju makaky, ku ktorym je volny pristup, pri vstupe vyfasujes par pukancov do ruky a mozes ich krmit... Je tam aj viac v okoli, podla toho kde by ste si vybrali byvat, my sme byvali u svagrovcov. Ubytko si hladajte na sukromi cez airbnb. No a cestou ta - da sa to aj za jeden den z SK zvladnut, ale radsej sme volili medzizastavku v Salzburgu - popozerali sme si ho a potom sme byvalli zase cez airbnb v takej dedinke blizko - a cestou sme sa stavili este na vodopadoch a takych prepadliskach pri rieke Slazach....
Poprosím ak niekto má typy na penziony, farmy v Rakusku pri nejakom jazere. Konkretne linky, najlepšie z vlastnej skusenosti 🙂
@millada ja väčšinou si pozriem kam konkrétne chcem ísť napríklad bad Kleinkirchheim alebo Millstatt a napíšem do turistickej ich kancelárie a oni mi potom posielajú ponuky, dá sa aj cez booking alebo ak dáš do vyhladávača accommodation in Austria /unterkunft in Osterreich...ak máš nejaké konkrétne predstavy , pokojne napíš , možno budem vedieť poradiť
ahoj, mozem sa spytat kam ste nakoniec isli? my tiez planujeme tento rok, rovnako stare deti ale blby termin prelom jul august a vsetko normalne vypredane :(
Baby, nebol niekto na dovolenku v grobmingu?
Ahoj. Nam sa pacilo v Gostling an der Ybbs, byvali sme v penzione Lobkowitz. Blizko lanovky na Hochkar, na Otscher, do hodinky Mariazell.