Chcem všetky skúsenosti kto bol, nie toho kto počul že...
Lebo mňa všetci odrádzajú ze zimná voda ale známi co chodia tak vravia ze voda je normálne tepla.. Tak skúšam sa poradiť aj sem. Ďakujem
@jarmila2010 skoro všetky mam pokukane preto som založila svoju
@lulupulu a co,nie je tam ziadne relevantne info?
@jarmila2010 prosím aj nemáš nič k téme tak zbytočne nekomentuj
@lulupulu ??nechapem tvoju utocnu poznamku..normaln eslusne sa pytam..lebo som tam zaragistrovala na rychlo,ze pisu o tom,aka je tam situacia...ale asi ozaj skoda radit...
Ja teda som bola velmi davno, este v pionierskom tabore :D v Polsku, a nikdy nezabudnem posledny krat, ked sme sa isli kupat, teda kto chcel. Ozaj bolo chladno, aj ked to bolo v auguste, voda 16 st. a vzduch 15st., mozno to bolo opacne, ale teda naobliekani v teplakoch v bundach, ale isla som, a potom na izbe nohy do horucej vody do lavora 🙂 To len tak na okraj, sa mi to vybavilo, mozno tam bude uz teplejsie.
ja som bola pri mori v Poľsku v tábore ako dieťa (Štetín) , my sme tam skoro zamrzli, nemohli sme mať ani nohy namočené pri brehu, zima, veterno
@tomaskovamaminka tak keď akože teraz už dávajú ze na Sahare sneží a tam kde stále snežilo už nesnezi tak myslím ze už s zem otáča naopak 😅😅😂
@tomaskovamaminka písali sme naraz to isté 🙂
@lulupulu my sme planovali ist minuly rok,no odradila ma zima. Neznasam studenu vodu na kuoanie a to more je naozaj pre otuzilcov. Chceme ist tento rok,ale tak,ze budeme sledovat pocasie a ak tam bude dostatocne teplo,tak pojdeme. Ale celkovo je tam chladnejsie,malokedy dosiahne teplota vzduchu 30tky a voda je chladna. Mne sa tam ale paci okolie,tak uz len kvoli tomu tam chcem ist. More bude ako bonus
@dundulica čítala som príspevky od ludi co boli minulý rok a písali ze krásne teplo tam je voda okolo 25 a vzduch 30. Toto by nám naozaj stačilo. Taktiež v Egypte manžel stretol 3 Slovenky, staršie pani, a oni samé mu povedali ze už precestovali celý svet ale lepšie ako v Poľsku ze im ešte nikde nebolo, že tam je super aj počasie aj voda. Žiadne 40tky horúčavy
@lulupulu my sme boli konkrétne tu.Bolo to ešte pred coronou. Za mňa super
dovolenka,jedlo,prostredie,služby. K moru sme ešte odtiaľ išli autom( trochu chladnejšie ,ale raz sme také vychytali aj v auguste v Chorvátsku).Okolie vhodné aj na celodenné prechadzky. Určite sa do Poľska ešte chystame keď dcéra trošku podrastie.
@vuvi snáď sa mi to sem nestratí, mame dve malé deti 3r a 10m a som tehotná 4m. Preto nechceme ísť nikam ďaleko len sem vedľa. Ja sa aj tak veľmi kúpať nebudem a decka tiež nie keďže sú ešte malé a manžel miluje zimnú vodu takže ta teplota vody nám problém nerobí vôbec. Len teda či sa to oplatí alebo nie. Tiež mam sen tam ísť od mala.
@lulupulu pokial to beries tak,ze nejdes vyslovene na dovolenku k moru,tak chod. Je tam nadherne,mas tam co robit,len musis naozaj pocitat a tym,ze je tam premenlive pocasie a treba teplejsie oblecenie. Nie je to na zabky,kratasy a tielka. Navyse fuka tam vietor,ktory je tiez chladny,neveje teply vanok ako u nas,ked v lete zafuka.
@marca12 kde si zobrala teplotu mora 26 stupnov? Ved to neni ani v chorvatsku 🙂 . V juli je tam more priemerne 17-18 stupnove.
https://cz.seatemperatu.re/evropa/polsko/month/...
@lulupulu podľa mňa to počasie tam ani zďaleka nie je také hrozné. Celý deň si v plavkách, kraťasoch či šatách, kúpať sa dá. Ak nepotrebuješ 40-tky teploty, tak určite choď. My nie sme plážoví povaľači, takže na výlety a rôzne aktivity nám aj 30-tky stačia (a boli aj vyššie teploty) 🙂
skus popozerat ine diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/polsko-pri-mori/