Dovolenka v Poľsku na začiatku tehotenstva

3. máj 2023

Ahojte baby, 3 dni mi meškala menštruácia a práve som zistila, že som tehotná. Veľmi sa teším a dúfam že bude všetko ok, pretože už mám za sebou missed abortion na začiatku roka. Ide o to, že máme o 2 týždne naplánovanú týždňovú dovolenku autom do Poľska ( žiadna turistika, iba spoznávanie miest) + ideme aj na koncert na veľký štadión. Máme teraz dilemu, či to nemáme zrušiť skrz to predošlé missed abortion. Išli by ste v mojom prípade ?

lenkakoc444
3. máj 2023

Na dovolenku urcite ano.ten koncert by som si premyslela podla toho ci mam standing/sitting. AK standing ci vydrzis. Tiez aky style hudby nieze ta tam budu drgat a spadnes.

autor
3. máj 2023

@lenkakoc444 ďakujem 🙂 máme rezervované miesta na sedenie, a je to popová hudba, už sme raz na tej skupine boli ale v inom meste a na tých sediacich miestach bol kľud, nikde sa nedrgalo.

beata_k
3. máj 2023

Isla by som. Neurobis s tym nic. Ak to nema dopadnut dobre, tak mozes aj cely den lezat a nedopadne to dobre. Ja som sa asi 6-8 tt stahovala. X krabic, starsie dieta do toho A mam zdrave dieta. Drzim prst ✊🍀

cookie29
3. máj 2023

Preco chces rusit dovolenku? Prave naopak, padne vam to dobre

beata_k
3. máj 2023

Aj na koncert, uplne v pohode. Tvoje dietatko ma tak 2 mm. Nic sa mu nestane.

autor
3. máj 2023

@beata_k veď tiež si to hovorím, že v predošlom tehotenstve som sa bála a nerobila som radšej nič, a aj tak nepomohlo.

autor
3. máj 2023

Ďakujem pekne, som rada že máte na to aj vy podobný názor ako ja 🙂

beata_k
3. máj 2023

Uzi si dovolenku 😉 ( mozno tak skoro dalsia nebude s malym mimčom 😀)

autor
3. máj 2023

@beata_k ďakujem, veru 😂

marhulka13
3. máj 2023

Tiež by som išla. Ak to nema dopadnúť dobre, môžeš aj cele tehotenstvo ležať v nemocnici, môžu ta dotovať liekmi a nie vždy sa to podarí. Sama som toho príkladom . Hlavne si užite dovolenku

jesenzima
3. máj 2023

Uži si dovolenku, aj koncert 😉 s mužom sme boli na grindcorovom koncerte keď som bola asi v 7 mesiaci a bolo to super 🙂😃 a s turistikou som skončila mesiac pred pôrodom, ale iba preto, lebo mi bolo treba stále cikať ...