Ahojte, idem prvýkrát na dovolenku do Grécka mesto Paralia bez stravy, viete mi poradiť čo si tam vziať na jedenie či sa tam dá v pohode nakúpiť a vystavovať, poprípade kde sa ísť pozrieť m ďakujem.
My sme tam boli nedavno-akurat bude tyzden sme sa vratili, boli sme ubytovani v hotely Soula -tiez sme si sami varili.
Same obchody, markety - tam sa da vsetko kupit, co sa tyka potravin a oproti sme mali Lidl, ktory je stale natrieskany a plny ludi, troska trva, kym sa clovek z tadial dostane
@aduna85 jeeej, dobrý deň, mi tam letíme tento piatok. Už sme v Paralii boli ale to je už poriadne dávno, tak to sa tam už veľa pomenilo. Ale pieskové pláže zostali a to my mozeme😂😂Chcem sa popýtať ake je ubytovanie hotel??? Nečakám slávu, ale aspoň štandard daky.A s plážou a lehatkami (je to tak že záplati sa káva či neviem cca 7e a je na cely deň lehátku?)Tiež si budeme variť , ale to nám nevadi, mame celiaticku dceru. Ďakujem za info. 😁
@kasia1112 plaz podla toho v akom hotely sa budete nachadzat, nas hotel bol cca 300 m od plaze, ale my sme chodili na olympic beach za pristavom, nebolo to take preludnene a krajsie nez tam priamo v meste kde to bolo zaplnene slnecnikmi, bolo vidno aj meduzy, ale voda cista priezracna.
@vedama no my sme boli s hotelom spokojni, troska dakej od plaze, ale nam to nevadilo, ked dne sa presli troska😀 neviem ako v inych izbach, ale nam isli slabo platnicky... zle sa mi varilo... dlho.. takze sme v lidli opriti kupili bombicku plynovu a tiez kanvicu, lebo to sa nedalo...inak izby ciste...domaci bez problemov, vyket sme absolvovali len ten piratskou lodov - kvoli detom, ale dalo sa ist aj na ine miesta ateny, olymp, meteora...to delegati oboznamia...mesto pekne obchod na obchode😀 plaz odporucam tu za pristavom olympic beach
@aduna85 ďakujem za info- zoberiem kanvicu cestovnú 🙂, išlo mi o toto - platničky,chladnička,klíma,čistota- necakam 5*🙂 len než fungujú, ani nám nevadi že sa prejdeme -preto sme volili troska ďalej . My ani výlet žiadny neplánujeme (mame 11 a 2,5r.sidlo poriadne takze nehrozi😂 ) ďakujem za info o pláži a info. Pekny večer ..
Môžem sa spýtať nakoľko som začala baliť veci na dovolenku, neviete mi poradit čo take si zabalit do kuchyne, v ubytovani mame zakladne zariadenie kuchyne ale neviem čo tam bude máte stym nejake skusenosti?
@kasia1112 tak ako píše @3009 , teraz v pondelok sme sa vrátili + ešte tam bol nôž na chlieb ale tupyyyy. Ja som mala so sebou pribalené ešte : hubka na riad,handričku,jar, nôž môj z domu ostrý! Inak toto sa tam sa kúpiť všetko. Je tam lidl.S tými platničkami katastrofa- my sme si kúpili plynovú bombu (8€ tuším aj s plynom) a potom sme zistili že nie na 6 ale 1 a hriali ako drak 🤦♀️😁. Neviem kam idete (hotel,app.) ešte odporucam handru na zem-po vyjdení zo sprchy sme sa skoro zabili- da sa kúpiť aj tam (taky koberček 1,5-3€) peknú dovcu...
@kasia1112 no tak tam sme boli aj my , a myslím že naposledy ,Soula? To si zoberte aj proti komárom ...., sme využili ale naše akosi neúčinkovali proti ním-to sme mali štúdio smer Olymp, do poľa a druhé smer Lidl ulica tam to bola pohoda. Aj tu handru na zem odporucam, tam nie je, iba niečo na zotretie mop.
@kasia1112 tak šťastnú a rýchlu cestu, čo boli susedy nám hovorili že boli 3soferi a veľmi šikovní a dobrí (my sme boli letecky -sólo letenky a ubytko), a ešte pláže :3€ /1 drink (káva,pivo,limonádam..) každé 4h. osoba,čo si myslím že zderactvo(lebo ohorky cig.vsade), ale da sa ísť aj na take -svoj slnečník, deka atd.... inak že je horúco a tepla voda a čistá ( naši tam ešte sú tsk písali) a horúco, bez meduz ( my sme mali 2 poobedia)😁 tak peknú dovcu ...
@kasia1112 my sme boli bez stravy v Paralii minulý rok aj s deťmi a bolo super. Je tam Lidl a plno malých potravín. Každé ráno sme chodili do pekárne na čerstvé pečivo a super koláče. Varili sme si na izbe v kuchynke. Ak sme mali chuť išli sme na pizzu alebo do reštaurácie. Ceny ako u nás.