Dovolenka v Ománe s 10 mesačným dieťatkom

brunko10
8. dec 2021

Ahojte, bol niekto s malým dieťaťom v rezorte Fanar? Je tam čisto? Dali sa tam kúpiť plienky, dojčenská voda a pod? Letel niekto cez Hydrotour priamy letom ? Je to male klasické lietadlo alebo trošku pohodlnejšie?
Ďakujem za všetky info

gabriela_obzerova
8. dec 2021

@brunko10 klasicke lietadlo- ale lepsie ako ma Ryanair, pohodlnejsie sedadla. Velmi cisty a pekny rezort. Obchodiky tam boli dva. Zakladne veci kupite, ale je tam velmi draho…

lelluska
8. dec 2021

Je to pomerne nový hotel, počas mojho pobytu bolo čisto. Kúpiť základne veci pre bábätko sa dalo, ale brutal prirážka. Hydrotour = charterovy let, cize od lietadla pohodlie necakaj. Omán je krasny, aj hotel Fanar sa mi velmi pacil. S dieťaťom sa mi však viac osvedčil Dubaj. Vec názoru samozrejme😉

loveocean
15. jan 2022

@brunko10 ahoj my sme sa teraz vratili, čo sa tyka letu tam všetko Oki ale na ceste spať bolo plné lietadlo a miestni nás ako rodinu rozhádzali po celom lietadle bolo to nepríjemné lebo sme leteli s 3 rocnym a museli sme v lietadle ludi prosit aby sme sa vymenili nech aspon jeden rodic sedi s malym. ked tak dajte si na to pozor pri nacheckovani. my sme mali smolu ze bolo plne lietadlo. inak let bol Oka ubehol dost rychlo akurat na cestu nazad sa zasobte radsej dostatkom vody na palubu aby ste nemuseli vkuse riesit obsluhu. a izbu odporucam orientovat na marinu ak mate male dieta, orientacia na bazen bude hlucna do pol noci tam hrava hudba, moze to byt rusive. a na mieste si doplatte premium balik to odporucam.