Ahojte, mám otázočku. Boli ste na dovolenke v októbri? Ak áno ktoré krajiny sú ešte vhodne aj na kúpanie v mori keď nie som otužilec :D
Chodíme na jeseň, v zime aj na jar. Túto jeseň ideme Saudská Arábia na Ummahat island, z bežnejších destinácii mimo exotiku Egypt, Dubaj, Omán.
@ivapap kolegyna pravidelne chodi v oktobri do Grecka. Vraj more teple, aj den. V noci uz citit chlad.
oktober v ramci Europy - napr juzny Cyprus, Malta - v oboch sme mali v oktobri vodu nahriatu nad 25st.
Na Cypre som bola v polovici októbra a úplne super, zima mi nebola ani náhodou 😀 akurát sa už dosť skoro stmieva.
Malta absolutne vyborna moznost
@ivapap my sme boli na mollorke a bolo super dcéra 5r sa v pihode kupala voda bola tepla a pre mňa a teda do studenej nevkeziem ani za nič... Vonku teplota kolo 16-30'C
My chodíme vždy v novembri do Egypta, nádherné letné počasie.
My sme sa v októbri v Barcelone v pohode kúpali. Ale veľmi závisí od počasia...
Boli sme v Hurghade v Egypte, more teplé, ale bolo veterno .. kamoska bola v tom istom obdobi v Turecku v Side a mali super počasie, teplúčko, aj more super teplota na kúpanie …
@ivapap Turecko
Mna by zaujimalo ci ma niekto skusenost s chorvatskom v septembri, ideme v polovici a bojim sa ze uz nebude teplo, alebo sa uz pokazi pocasie a s kupanim sa mozeme rozlucit
@cocolinka v Chorvátsku som raz bola posledný septembrový týždeň a dobre bolo. More bolo samozrejme o čosi chladnejšie ako v júli, ale na mňa je júl až príliš horúci, ten september bol rozhodne príjemnejší 🙂 no ak sa pokazí počasie a bude liať, tak samozrejme smola, ale to sa môže stať aj uprostred leta.
Čím južnejšie a ďalej od Gibraltárskeho prielivu tým lepšie. My sme boli prvý októbrový týždeň na Sicílii 2 roky dozadu a za mňa skvelé. More teplé, denné teploty 27-30 celých 10 dní.
@ivapap na Taliansko je uz oktober neskoro. Hlavne preto, ze im koci sezona kolo 21.9-25.9, kde ako. My ideme teraz zaciatkom septembra, tak som to zaznamenala pri vacsine kempov. Najdes ubytovanie na bookingu, ale je uz chladnejsie.
My sme boli v októbri minulý rok v Španielsku a bolo fantasticky. More ako káva, dlho svetlo, 28/30 stupňov, večer na terase v tielku. Chcem ísť aj tento rok tak.
@ivapap len doplnim, my ideme sever, Benatsko, vidim, ze dievcata pisu, ze oktober fajn, ten juh moze byt super
Kapverdy, Katar, Zanzibar
Egypt, Azia, Bali Dominikanska...je toho vela, staci dat do vyhladavaca