Dovolenka v Lignane - 2 dospelí a 3 deti

macinka333
6. máj 2014

Prosím poradili by ste mi ubytovanie v Lignane, nechceme ísť cez cestovku, hladáme skôr niečo sami, apartmán...poprípade iné...budem rada za nejaké talianske ubyt. agentúry...je toho toľko, neviem sa zorientovať..ďakujem za Vaše rady a skúsenosti...

jaja1979
6. máj 2014

@macinka333 pozri toto: http://www.etgroup.info/eng/
Je to tal. agentura a ked som porovnavala napr. ceske a slov. agentury s touto, tak ten isty apartman vysiel aj viac ako o 100 eur lacnejsie

mj28
6. máj 2014

@macinka333
@jaja1979 my chodime do IT len cez tu agenturu co si aj ty dala www stranku ... ak sa bojite,ze im nebudete rozumiet, treba si pytat Slovenku Danielu a ta vam vsetko vysvetli a poradi ... my sme boli vzdy max. spokojní 😉

macinka333
autor
6. máj 2014

Ďakujem baby...pozerám 🙂 🙂

jankatrnka1
7. máj 2014

www.agenturgiorgi.it
Ahoj toto je priamo talianska agentura, ja som ju po neviem kolkych hodinach na nete nasla a zdala sa mi fajn aj cenovo aj kvalitou ubytovania, maju na strankach viac typov ubytovani, mas na vyber aj anglicky jazyk( ja som fungovala cez translattor 🙂 ). dohodli sme sa cez mail v anglictine, zaplatila som zalohu a sla som, v lignane sme nasli agenturu, odtial chlap nas zaviedol priamo na ubytko, vsetko bolo bez problemov, bol mily ustretovy aj ked sme bavili rukami aj nohami 🙂 . sla som na vlastnu past iba s dcerou mamou a sestrou same baby a zvladli sme to uplne v poho netreba sa bat ist na vlastnu past, my sme boli dost spokojne

summerlili
21. máj 2014

My sme boli už 4x cez Agenzia Teghil a vždy sme boli max spokojní. Majú veľmi veľa rôznych ubytovaní v Lignano Sabiadorro. Komunikácia cez mail v angličtine, nemčine, taliančine. Skvelý prístup, prijateľné ceny a milí ľudia. Keď sme poterboavli niečo - hocičo, všetko sa dalo. Vrátane výmeny predných sklenených dverí večer o ôsmej keď ich dcéra prerazila hlavou :( 🙂 - opravené a vymenené ešte v ten večer a zaplatené až na konci pobytu.

lujziiik2205
21. máj 2014

chodime tiez cez IT agentury, na stranke lignano.it je zoznam agentur a uz si len vyberies, da sa aj vyhladat si ubyt. na zaklade nejakych parametrov, resp. tvojich poziadaviek priamo na tej stranke a tam ti vyhodi aj agenturu... boli sme tak uz 7x a tento rok sa chystame prvykrat aj s malym.