Ahojte baby dilema. Išli by ste na dovolenku s rodinou, keď váš priateľ na otazku. V lete kde pojdeme na dofču, povie že ja tento rok nechcem ísť nikde kedže si chcem robiť auto veď sme boli minuly rok.. ( totalne ma nasral).. Preto ma zavolala mama že či nepojdem teda snimi k moru niekde na 2 týždne.
@ninusa221 Isla by som.
Aspoň vieš .že zrejme pôjdeš sama na dovolenku aj inokedy len ty a vaše prípadné deti lebo on bude mať robotu... samozrejme.ze choď s rodičmi a užívaj si to.
Išla by som.
@elizabet173 myslim, ze neslo iba o cas, ale aj o peniaze, mozno by mu to nevyslo, ak chce viac vraziť do auta. Ale to je len môj tip.😁
@elizabet173 tak dovolenku ma 2 týždne vacsinou na tie 2 tyzdne chodime na dovolenku..
@elizabet173 on je praveze taky typ ze proste nepotrebuje chodit ja zas naopak.
Išla by som s rodinou. Ak priateľ nechce ísť tak ho nemuttne. Užite si pekný čas s rodinou na dovolenke. S priateľom si môžete zasa užiť pekné leto sa Slovensku. Ísť sa kúpať. Posedieť si na terase.
Ak máš možnosť a chceš ísť, choď. Keďže partner si už program na leto dobrovoľne vybral, tiež by ťa nemusel mať problém pustiť. Všetko ale záleží od toho, ako máte tieto veci poriešené. Niekto nevystrčí bez partnera ani nos cez dvere. Hlavne sa upokoj a dôležité rozhodnutia rob s chladnejšou hlavou.