Baby poraďte kam na dovolenku v júli? Laka ma spanielsko, Taliansko, more. Jedlo mi netreba, rada si chystám svoje. Niečo kde sa da pekne prostredie objavovať, mesta...
@zorkahorka to znie dobre ☺️
Kukaj cez google maps
@zorkahorka najskôr som zvažovala ist cestovkou, ale nechcem skončiť v jednom rezorte, chodievala si tak, že prídeš hocikam a tam už nájdeš hotel, ubytovanie? Kľudne by som spala aj kazdu noc inde 😀
Poznavacky južných miest v júli? Ani zadarmo tie horúčavy...pre dvoma týždňami Madrid a Barcelona a už bolo horúco...
N1 za nás je andaluzia
Variť veľmi nie.da sa najesť kdekoľvek a za rôzne ceny...mala som tam večeru za 7 aj za 80 eur...
A tie naj ubytka sú rozchytane..ale isto nájdeš.len už drahšie
Píšem o Španielsko
More pozri stredisko Villajoyosa a keď tam dôjdeš.tak poznavacky alicante a valencia
@janinah ďakujem pozriem 😍
Ja mám apartmán v Španielsku. Pri krásnom mestečku denia. Je presne v strede medzi letiskami alicante a Valencia. Vždy beriem auto na letisku, každý deň som v inom meste, na inej pláži. Villajoyosa,
altea, cullera, oliva, benidorm, calp... su mestečká v okolí. Jeme buď v miestnych malých reštauráciách, alebo nakupujem ja miestnych trhoch a varím rýchle jedlá, kuchyňa je plne vybavená.
Sú tam aj lesy, kopce, vodopády, aj aquapark, aj akvárium, aj zábavný park. Veľké, rušné mestá aj malé romantické mestečká. V bytovke je aj bazén, na pláž je to 5 minút chôdze
@zorkahorka okolo Benátok conegliano, treviso, valdobiadene... ale to v septembri/októbri, keď sú vinobrania, je to vinárska oblasť, v júli je to za trest
Surinam , ani nevies ze existuje a pritom je to raj
@autorka este som na spoznavacke po taliansku nebola. Len tym spominanym prstom na google maps a slintam. Lebo mam male deti a s nimi to nepojde 🤨
Kde pichnes prstom v taliansku na mapu, sa oplati ist 😀 nemat deti, idem na den do caorle k moru a odtial ostatne cele dni beham po okoli. Benatky som videla, ale tusim verona nie je daleko... velmi pekne mesta su v okoli