Ahojte, budúci rok by som chcela ísť po 2.ročnej pauze znova do Egypta. 7x som bola v hoteloch v oblasti Makadi Bay, kde je veľmi pekne, ale chcela by som skúsiť už aj inú oblasť. Oslovil ma hotel Titanic Palace v Hurghade. Má niekto skúsenosť s týmto hotelom ? Ďakujem za info 🙂
@katrinka8 ved to ..ako viem ze zo svk momentalne rusia dovolenky ..Anglicania zatial nie, aj ked ze vydane varovanie ministerstva tam necestovat ...no zruinuje im to krajinu , aj ked zatial najhorsie je na tom Kahira, mam dojem ze uz aj Hugarda je ohrozena...Sharm a TAba a dalsie letoviska udajne ok , ale tazko povedat co bude o tyzden
@sandrika1986 Riesit destinaciu kde hrozi obcianska vojna a kde chces ist o ROK mi teraz pride.. zbytocne..
@katie555 - na stranke nasho velvyslanectva je uz vari aj Taba aj Sharm uvedene, ze su v ohrozeni, resp. platia tam obmedzenia: http://www.mzv.sk/servlet/content?MT=/App/WCM/m...
ahoj, my sme boli minulý rok a bolo výborne, krásna pláž, more hlavne pre neplavcov, teplučké, krásne, ale na plavanie treba isť dalej, korály krásne, odporúčame, výborný aquapark, jedlo tiež, služby tiež, my sme boli maximálne spokojní 😀 pre deti ako stvorený!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
Tento rok nejdem nikde na dovolenku do cudziny. Budúci rok by som chcela ísť pozrieť znova do EAR. Len ma zaujal ten hotel, podľa obrázkov je pekný 🙂 preto sa pýtam,či má niekto skúsenosť s týmto hotelom .
@sandrika1986 To je ten hotel, kde zomreli tie dve češky. Chceš ísť kuknúť? Ale v tých reportážach vyzeral super.
@duracikova : áno to je ten hotel. Ja chodievam cez Kartago do Egypta a videla som,že ho ponúkali aj túto sezónu a padol mi do oka 😀 😉
Ahoj, ja som tam bola a uplne super, hlavne aquapark - raj pre deti. Tu som našla nejaké ponuky 🙂
http://destinacie.edovolenky.sk/egypt/dovolenka...
@sandrika1986 na tvoju otazku ci ma niekto s tymto hotelom skusenosti ti bude vediet uplne kompetentne odpovedat Kramny😀 ten ma tie najlepsie. zbavil sa hajzel tych najblizsich a este z toho vyviazne bez nasledkov.
@sandrika1986 to chces este teraz ist? citas / sledujes tv noviny? je odporucanie do egypta momentalne necestovat