Dovolenka v Hajdúszoboszló

balova10
4. júl 2024

Zdravím žienky, chcem sa opýtať či niekto z vás strávil dovolenku práve v Maďarsku v Hajdúszoboszló. Či mi viete popísať nejaké skúsenosti, ako ste boli spokojné a či náhodou neviete o dobrom ubytování (nejaké chatky prípadne apartmány aspoň pre 12 osôb). Ako to tam je s cenami, či ste boli ubytovaný v areáli kúpaliska alebo je lepšie pomimo. Za každú informáciu budem vďačná. Chceli by sme budúcoročnu dovolenku stráviť práve tam. Ďakujem

pinkgirl
4. júl 2024

@balova10 ahoj, boli sme už veľa x v Hajdúzsobozsló v lete. Zvyčajne si vezmeme ubytovanie cez booking, už sa orientujeme v mestečku, takže sa snažíme bývať blízko vstupných brán. Kupujeme si permanentku na týždeň na základné kúpalisko Strand - je to výhodnejšie. Potom si v pokladni prikúpiš lehátko ak chceš a tiež zónu s toboganmi, vnútorný aquapark, vonkajší VIP areál - tu je lehátko už v cene vstupu.
Na kúpalisku sa dá plne vyžiť v bazénoch aj vystravovať sa v bufetoch/reštauráciách.
V areáli kúpaliska je k dispozícii kemping, tam sú aj nejaké chatky, je to prepojené s kúpaliskom a v cene campu je vstup na kúpalisko (snáď to tak ešte je😉). A na kúpalisko sa dá dostať aj z hotelov ktoré priamo susedia s areálom ako Délibáb a ešte jeden čo si nespomínam na názov. Ceny za potraviny sú cca ako u nás, v reštauráciách podobne.

sun_shine_2020
4. júl 2024

@balova10 ahoj, boli sme tam raz a bola to TOPka 😁 ubytko sme mali v nejakom dome, ktory prenajimala pani (nevedela ani prd po anglicky a dohodli sme sa rukamo-nohami) 🙂 uz si nepamatam nazov, velmi skromne ale nam to stacilo. Kupalisko bolo super, velky areal, jedlo bolo tiez paradne, cenovo ani nehovorim, my sme sa najedli za lacno (neviem ako to je teraz, my sme boli v 2020).
Urcite sa tam ste vratime 🙂
Uzite si to tam 😁

cukroska
4. júl 2024

@balova10 Tiež sme boli. Ubytovanie poradiť neviem my c všade riešime ubytovanie l. Bude sa vám páčiť je tam čo robiť. Maďarsko je samo o sebe super. Ale u nás akosi vždy vyhráva naše najobľúbenejšie Štúrovo.

balova10
autor
5. júl 2024

@pinkgirl ďakujem pekne za info

balova10
autor
5. júl 2024

@sun_shine_2020 ďakujem pekne

balova10
autor
5. júl 2024

@cukroska ďakujem my sme taktiež chodili.do Štúrova ale uz by to chcelo zmenu

pinkgirl
5. júl 2024

Na prvej fotke je aquapalace vo vnútri a na druhej fotke VIP zóna.

cukroska
6. júl 2024

@balova10 áno tak je treba vyskúšať niečo nové. Veď aj my chodíme a skúšame aj nové a je tam super. Určite sa Vám bude páčiť 😊

z_zana
15. júl 2024

@pinkgirl Dobrý deň prosím a plavecký bazén a pláž je vo VIP zóne?

pinkgirl
15. júl 2024

@z_zana nie

zenabla
7. aug 2024

Ahojte, dá sa nájsť ubytko, aj keď idete naslepo? Na víkend? Asi ťažko, že?