Dobry den,
viete prosim odporucit dobry hotel/rezort v Grecku, Španielsku pripadne v Taliansku (naj mozno Sicilia)? Kde ste boli spokojne?
Prosim konkretne rezorty/hotely.
Dakujem velmi pekne
@ssimusska asi Malorca 🤷♀️
Rhodos Blue Sea Beach resort
Sicília Serenussa Village resort
Andaluzia Playa Capricho
Mallorca Sa Coma Platja
@jaja20 dakujem. Pozriem 😊
Co je pre niekoho nebo je pre ineho peklo.Aku dovolenku ocakavas? Buracajuce animacie v megafabrike na turistov alebo sväty pokoj kde skapal pes?
@martinmmartin animacie nevyhladavame 🤣 ale sme rezortove typi. Cely rok toho mame pozehnane, tak v lete sa radi vyvalime na lehatko a nechame sa ovievat 🤣🤣🤣🤣
Ale nie vazne, potrebujeme skor pokoj, niekde kde nemusim nic riesit. Proste fakt reset.. cize urcite All inclusive. To je asi nasa najpodstatnejsia podmienka. Ostatne by som si dosperkovala. Preto som ani nic konkretne neuviedla, lebo sama neviem. Som nastavena tak, ze ked ten rezort zbadam, tak si poviem, ze tento 🤭😍
Minuly rok sme boli v Turecku, tam sa zatial vratit neplanujeme. Nejak wau efekt nenastal, aj ked bolo dobre. Rok predtym sme boli Severny cyprus, hotel Limak. A teraz nejak neviem ze kam
https://sani-resort.com/our-hotels/sani-beach
Napr. tu je super rezort 👌
@jamimo dakujem 😊
Ak sa vyvalis na lehátko a miluješ všetko talianske jedlo, zabava...Nicotera beach Calabria....bolo super.
Ahoj, ak do Talianska tak radšej Kalabria.Capovaticano resort thalasso spa.Fantasicke služby, jedlo, pokoj, krásna pláž a čisté more. V blízkosti je male mestečko Tropea ktore sa oplati vidieť. Prajem peknú dovolenku😃
Grécko - Hotel Sandy Beach Resort Korfu
A Španielsko kde presne by si chcela?