Dovolenka v Grecku, Španielsku, Taliansku

19. okt 2024

Dobry den,
viete prosim odporucit dobry hotel/rezort v Grecku, Španielsku pripadne v Taliansku (naj mozno Sicilia)? Kde ste boli spokojne?
Prosim konkretne rezorty/hotely.
Dakujem velmi pekne

ssimusska
19. okt 2024

Grécko - Hotel Sandy Beach Resort Korfu
A Španielsko kde presne by si chcela?

autor
19. okt 2024

@ssimusska asi Malorca 🤷‍♀️

jaja20
19. okt 2024

Rhodos Blue Sea Beach resort
Sicília Serenussa Village resort

jaja20
19. okt 2024

Andaluzia Playa Capricho
Mallorca Sa Coma Platja

autor
19. okt 2024

@jaja20 dakujem. Pozriem 😊

martinmmartin
19. okt 2024

Co je pre niekoho nebo je pre ineho peklo.Aku dovolenku ocakavas? Buracajuce animacie v megafabrike na turistov alebo sväty pokoj kde skapal pes?

autor
19. okt 2024

@martinmmartin animacie nevyhladavame 🤣 ale sme rezortove typi. Cely rok toho mame pozehnane, tak v lete sa radi vyvalime na lehatko a nechame sa ovievat 🤣🤣🤣🤣
Ale nie vazne, potrebujeme skor pokoj, niekde kde nemusim nic riesit. Proste fakt reset.. cize urcite All inclusive. To je asi nasa najpodstatnejsia podmienka. Ostatne by som si dosperkovala. Preto som ani nic konkretne neuviedla, lebo sama neviem. Som nastavena tak, ze ked ten rezort zbadam, tak si poviem, ze tento 🤭😍

autor
19. okt 2024

Minuly rok sme boli v Turecku, tam sa zatial vratit neplanujeme. Nejak wau efekt nenastal, aj ked bolo dobre. Rok predtym sme boli Severny cyprus, hotel Limak. A teraz nejak neviem ze kam

jamimo
19. okt 2024
autor
20. okt 2024

@jamimo dakujem 😊

mantilka
20. okt 2024

Ak sa vyvalis na lehátko a miluješ všetko talianske jedlo, zabava...Nicotera beach Calabria....bolo super.

katjak78
20. okt 2024

Ahoj, ak do Talianska tak radšej Kalabria.Capovaticano resort thalasso spa.Fantasicke služby, jedlo, pokoj, krásna pláž a čisté more. V blízkosti je male mestečko Tropea ktore sa oplati vidieť. Prajem peknú dovolenku😃