Ahojte poraďte skúsenosti a hlavne ostrovy grécke kde nefuka vietor a sú bezpečné aj pre deti z hľadiska dnešnej situácie migranti a pod. Hľadáme all inclusive hotel, rezort. Aj lietania sa bojím ale čo už. Ja už som letela ale ako mam deti bojím sa s nimi.
Rhodos - tam migranti nejdu - je to maly ostrov, ma vlastne letisko. Vsetky hotely maju all inclusive.. Len si treba zistit, ktore maju ubytovanie pre 4 osoby. Vacsinou byva len 1 pristelka.... Letecky uplna pohodicka (leteli sme pred 2 rokmi s 2 detmi)) z bratislavy. Potom do hotela autobusom (zabezpeci cestovka). Tento rok sa chystame na Zakynthos.
My sme boli minulý rok na Thasosse a tam žiadni neboli. Rok predtým na Rhodose a ani tam. Počas balkánskej krízy sme išli na Chalkidiki autom a boli len po ceste, na mieste pobytu vôbec. Niekedy médiá robia zbytočný poplach. Mne ich boli skôr ľúto, neboli nebezpeční. Teraz sa to uz ukľudnilo. Znovu sa chodi aj na Kos a Lezbos.
Minulého roku sme boli na Krete a po migrantoch ani chýru ani slychu, my sme nemali ani veterno
My už niekoľký krát na Rhodos. Vždy super. Deti 4 a 10
@jajuska13 pozerala som chalkidiky alebo zakynthos. Tie sa mi páčia a nie je to ďaleko. Alebo aj taliansko Kalábria.