ahojte baby, chcem sa Vás spýtať, či mi viete niekto poradiť oblasť v Grécku spolu s hotelom, ktorý by bol vhodný pre deti, a kde je pekná pláž. Najlepšie osobné skúsenosti. Cena tak do 2000 eur pre 2 dospelých a jedno dieťa. Vopred Dík. Pekný deň 🙂
Sarti - Chalkidiki
Korfu - Sidari
To sú také pre mňa krajšie (čo sa týka prírody) nie až tak masové oblasti so živším cestovným ruchom. Ubytovanie tiež neporadím, chodíme len do apartmánov.
A ešte podotknem, že Sarti nová časť, tam je veľmi dlho plytké more vhodné pre detičky.
ĎAKUJEM baby, chceme ísť letecky a all inclusive, dve rodinky 🙂
@danieladrengubiakova My sme boli minulý rok v Sarti, super chcem sa tam niekedy vrátiť. Pred dvoma rokmi Leptokarii to isté. Snáď negatívum som ani nenašla. V pohode nájdeš ubytko i na blint, a za fajn ceny.
@danieladrengubiakova My sme boli min.leto 2 dospeli, jedno 4r.dieta, all inclusive, 1.700€ komplet. Hotelovy komplex idealny pre deti, vratane animatorov, "domceka" pre deti, kde si kreslili a neboli na priamom slnku, bazeny pre drobcov, zmrzka pri kazdom bare a skvela strava. Moze nieje priezracne modre, ale na hotelovom useku plaze navozeny biely piesok.
Sla by som opat 🙂
http://dionpalace.com/en/home-en/
Stanka04 a spali ste v bungalovoch či v izbách? A cez akú cestovku ste šli prosím keď taká super cena. Ďakujem ☺
@danieladrengubiakova
Tuším hydrotour,ale po hľadám ešte. Spali sme normálne v hotelovej časti na prízemí s výhľadom na bazén.
@danieladrengubiakova hotel ti neporadím,lebo my sme boli v penzione,4 osoby v jednej izbe 😀..ale vedeli sme do čoho ideme..
Leptokaria..pri Olympe
chcem povedať,že podla toho či plánuješ cestu letecky alebo busom,polpenziu alebo si budeš variť..
dá sa tam najesť tak isto ako u nás,ceny v reštike rovnaké,v obchodoch tiež..