Dovolenka v Grécku s deťmi

ahojte baby, chcem sa Vás spýtať, či mi viete niekto poradiť oblasť v Grécku spolu s hotelom, ktorý by bol vhodný pre deti, a kde je pekná pláž. Najlepšie osobné skúsenosti. Cena tak do 2000 eur pre 2 dospelých a jedno dieťa. Vopred Dík. Pekný deň 🙂

dominika6
3. feb 2017

@danieladrengubiakova hotel ti neporadím,lebo my sme boli v penzione,4 osoby v jednej izbe 😀..ale vedeli sme do čoho ideme..
Leptokaria..pri Olympe
chcem povedať,že podla toho či plánuješ cestu letecky alebo busom,polpenziu alebo si budeš variť..
dá sa tam najesť tak isto ako u nás,ceny v reštike rovnaké,v obchodoch tiež..

221girl
3. feb 2017

Sarti - Chalkidiki
Korfu - Sidari

To sú také pre mňa krajšie (čo sa týka prírody) nie až tak masové oblasti so živším cestovným ruchom. Ubytovanie tiež neporadím, chodíme len do apartmánov.

221girl
3. feb 2017

A ešte podotknem, že Sarti nová časť, tam je veľmi dlho plytké more vhodné pre detičky.

danieladrengubiakova
autor
3. feb 2017

ĎAKUJEM baby, chceme ísť letecky a all inclusive, dve rodinky 🙂

adriana1104
3. feb 2017

@danieladrengubiakova My sme boli minulý rok v Sarti, super chcem sa tam niekedy vrátiť. Pred dvoma rokmi Leptokarii to isté. Snáď negatívum som ani nenašla. V pohode nájdeš ubytko i na blint, a za fajn ceny.

stanka04
3. feb 2017

@danieladrengubiakova My sme boli min.leto 2 dospeli, jedno 4r.dieta, all inclusive, 1.700€ komplet. Hotelovy komplex idealny pre deti, vratane animatorov, "domceka" pre deti, kde si kreslili a neboli na priamom slnku, bazeny pre drobcov, zmrzka pri kazdom bare a skvela strava. Moze nieje priezracne modre, ale na hotelovom useku plaze navozeny biely piesok.
Sla by som opat 🙂
http://dionpalace.com/en/home-en/

danieladrengubiakova
autor
3. feb 2017

Stanka04 a spali ste v bungalovoch či v izbách? A cez akú cestovku ste šli prosím keď taká super cena. Ďakujem ☺

stanka04
5. feb 2017

@danieladrengubiakova
Tuším hydrotour,ale po hľadám ešte. Spali sme normálne v hotelovej časti na prízemí s výhľadom na bazén.