Dovolenka v Grécku - najlepšie s animátormi

junova
7. apr 2022

Pekný deň, chceli by sme ísť v júni, júli do Grécka s deťmi. Naposledy sme boli na Cypre. Tam to bolo krásne, čisté more, piesočnatá pláž, večer program pre deti aj dospelých, all inclusive, veľký výber jedla, koláčov, ovocia, tobogány.
Chceli by sme nejakú takúto dovolenku ale v Grécku. Vedeli by ste mi poradiť?
Už sme raz boli v Grécku na Krete ale nepáčilo sa nám, kamenista pláž, stara ubytovňa, ovocie a koláče nám dali len občas, animátor prišiel občas kopnúť do lopty s deťmi, večerný program žiadny. Ďakujem za tipy.

u2jana
7. apr 2022

@junova satur mava svojich animatorov planet fun cez prazdniny. Pozrite na ich stranke, co by vam pasovalo. My sme boli s nimi na Zakyntose

dencii
7. apr 2022

@junova my ideme na odporúčanie viacerých ludi v júni na korfu - labranda sandy beach

junova
autor
7. apr 2022

@u2jana
@dencii ďakujem

zuz_ka
7. apr 2022

@dencii tam sme boli pred pár rokmi. Tam je to super, budete spokojní

familytravel
7. apr 2022

Je niekoľko cestoviek, ktoré majú pobyty s animátormi. Aj hotely sa dajú vybrať pri piesočnej pláži.
Najlepšie animačné aktivity má zo skúsenosti Klub Leto a Planet Fun.
Ak chcete pekné pláže, pozerajte Zakynthos, západnú časť Kréty, Korfu (ale tiež len niektoré strediská).
Krásne pláže, aj keď s drobnými kamienkami má Rodos.

familytravel
7. apr 2022

@dencii Labranda Sandy Beach má snáď najkrajšiu pláž na Korfu. 👍

jurka2907
4. jún 2022

@familytravel ahoj chcem sa opýtať kedy ste boli v tomto hotely? My ideme koncom júna a bojíme sa ci bude teplé more a ci tam není veterno?

pdlenka
4. jún 2022

@junova My sme boli 2x v Labranda Sandy beach a to v roku 2018 a minulý rok ale bola to pre nás úplne iná dovolenka. Bolo tam cítiť že hotel sa v kovidovej dobe úplne zmenil ,výber jedla úplne slabý a aj večerný program a detská diskotéka boli iné ako pri prvej dovolenke . Bolo tam menej animatorov, tie tance nemali vôbec nacvičené a vôbec im to nešlo. Ale more je tam naozaj krásne, čisté a výborný vstup do mora pre deti.

jurka2907
4. jún 2022

@pdlenka a izby sú prosím pekne? My ideme 28.6 bojíme sa počasia a hlavne čítam ze stuhnuté izby, tak som teraz taka neistá....
Čakala som ze aspoň jedlo bude top, tak si ma nepotešila 😊

familytravel
5. jún 2022

@jurka2907 boli sme na konci augusta a 1 den bol veternejsi, boli velke vlny. Ale kedze ma plaz plytky vstup do mora, deti sa vo vlnach vysantili a bol to nakoniec najlepsi den 😀

pdlenka
8. jún 2022

@jurka2907 Izby sú celkom fajn, záleží aká si náročná 🙂. Upratovali nám každý deň, s tým tam nie je problém a aj vodu v chladničke nám doplnili jedine už na tom nábytku je vidieť že už má niečo za sebou začína sa na ňom olupávať lak.