Dovolenka v Grécku na prelome augusta a septembra

21. júl 2020

Ahojte
Boli ste daktorá prosím v Grécku prelom august-september?Zaujíma ma,či sa dá ešte normálne kúpať.Počasie som pozerala,ale budem rada za vaše skúsenosti.Konkrétne ma zaujíma Kréta,prípadne Rhodos a Zakynthos.
Poprípade,kde sa Vám pačilo,čo odporúčate? Ďakujem

kofoluska
21. júl 2020

Boli sme na Kefalónii minulý rok, koncom augusta. Bolo neskutočne teplo a more mi tiež teplotne vyhovovalo (a čo sa tohto týka, som celkom zimomravý typ).

autor
21. júl 2020

@kofoluska Ďakujem

mirage
21. júl 2020

Greci sa kupu do oktobra..novembra. podla mna koniec augusta top pocasie. Bola som na Rodose a Krete. Oboje pekne a ine.

kiwi3
21. júl 2020

v zasade cim juznejsie a blizsie k turecku, tym dlhsie teplo. takze najvacsia istota je rodos. a aj som tam v septembri bola. viac na sever pri prevninskom grecku uz to nie je take iste, kludne uz moze prsat.

autor
21. júl 2020

@mirage
@kiwi3 Ďakujem

janinah
21. júl 2020

domaci greci vraveli,že do 15sept. v pohode a potom je to už buď-alebo,čo sa počasia týka

mirage
21. júl 2020

@janinah nasi znami sa vlani kupali este v novembri - pri Atenach. Aj ich 85 rocna mama. Ale samozrejme, voda uz je studensia.

autor
21. júl 2020

Ak nevyjdem z mora ako cencúl,tak je to ok😀 Chceme ísť len na týždeň,trošku si oddýchnuť

eliska13
26. júl 2020

Určite ano ešte aj koncom septembra

mary841
6. aug 2020

Ahoj 🙂 aj ste vybrali? Idete s detmi? My sme mali zaplatene uz minulý rok na Rodos, ale vzhladom na situáciu aka je, nevieme co mame spraviť... Nas hotel je zavretý, takze mame si vybrat náhradný hotel alebo kupon... Neriesili ste to kvoli covid? Nebojite sa? 🙂 Ďakujem za odpoveď 🙂

autor
6. aug 2020

@mary841 Ahoj,áno vybrali sme-Rhodos.Ideme bez detí.Nebojíme sa,tešíme sa veľmi