Ahojte
Boli ste daktorá prosím v Grécku prelom august-september?Zaujíma ma,či sa dá ešte normálne kúpať.Počasie som pozerala,ale budem rada za vaše skúsenosti.Konkrétne ma zaujíma Kréta,prípadne Rhodos a Zakynthos.
Poprípade,kde sa Vám pačilo,čo odporúčate? Ďakujem
@kofoluska Ďakujem
Greci sa kupu do oktobra..novembra. podla mna koniec augusta top pocasie. Bola som na Rodose a Krete. Oboje pekne a ine.
v zasade cim juznejsie a blizsie k turecku, tym dlhsie teplo. takze najvacsia istota je rodos. a aj som tam v septembri bola. viac na sever pri prevninskom grecku uz to nie je take iste, kludne uz moze prsat.
domaci greci vraveli,že do 15sept. v pohode a potom je to už buď-alebo,čo sa počasia týka
Ak nevyjdem z mora ako cencúl,tak je to ok😀 Chceme ísť len na týždeň,trošku si oddýchnuť
Určite ano ešte aj koncom septembra
Ahoj 🙂 aj ste vybrali? Idete s detmi? My sme mali zaplatene uz minulý rok na Rodos, ale vzhladom na situáciu aka je, nevieme co mame spraviť... Nas hotel je zavretý, takze mame si vybrat náhradný hotel alebo kupon... Neriesili ste to kvoli covid? Nebojite sa? 🙂 Ďakujem za odpoveď 🙂
@mary841 Ahoj,áno vybrali sme-Rhodos.Ideme bez detí.Nebojíme sa,tešíme sa veľmi
Boli sme na Kefalónii minulý rok, koncom augusta. Bolo neskutočne teplo a more mi tiež teplotne vyhovovalo (a čo sa tohto týka, som celkom zimomravý typ).