Ahojte baby, neboli ste niektora z Vas na dovolenke v Grecku alebo Greckych ostrovoch nie cez slovenske cestovky? Hladam peknu dovolenku pre moju rodinku a nechcem, aby to bol nejaky pajzel, ale solidna a pekna dovolenka a chcela by som vyskusat aj mimo slovenske cestovky, len neviem, ci sa to az tak velmi oplati alebo prave naopak....zatial nemam s tym skusenosti a ani neviem, kde to hladat.
Dakujem Vam 🙂
Pred týždňom sme sa vrátili z Kosu. Letenky a ubytko sme si poriešili sami v marci. Letenky sme kupovali cez Ryanair, ubytko booking.com. Bývali sme v krásnom dome s veľkým bazénom a záhradou, 2 minúty od pláže, minútu od centra, ale v takej bočnej uličke, takže tam bol úplný kľud. Domáci boli úžasni! Jedli sme 95% v reštikách. 5 dní sme mali prenajaté auto a pobehali celý ostrov. Dovča nás vyšla piatich (ja s mužom a tri deti) cca 3900€. Keď sme si naklikali čo chceme v nejakej cestovke, začínali sme niekde na 5000€.
@yoxinka boli ste pozriet aj na turecku stranu? 😊
@malinka158
My sme prešli celý ostrov. Boli sme na juhu na troch plážach, na severe (turecká strana) sme bývali.
popozeraj rakuske ci nemecke cestovky ale porovnaj si ceny aj s nasimi. niekedy sa to oplati niekedy nie. My sme isli do turecka minuly rok a cez rakusanov vychadzal drahsie tak sme zobrali cez slovakov.