Dovolenka v Grécku - cestovné kancelárie

majuska764
10. feb 2024

Ahojte ľudkovia 🙂 chcela by som vás poprosiť o vaše cenné skúsenosti a rady 🙂
chceli by sme ist s manželom na dovolenku konečne po 4 rokoch a najviac nás láka Grécko...nemáme na drahú dovolenku tak max do 2000e ale to uz je strop ... radi by sme vedeli kam ísť kde je málo detí menší hotel viac ticho ako rušno a kde aká oblasť sa vám páčila... a ak je možnosť aj all inclusive...a ešte s ktorou kanceláriou do tejto oblasti ste cestovali a boli spokojný 🙂 vopred vám ďakujem za každú reakciu

janinah
10. feb 2024

Skúsim dať iný pohľad..do grécka bez cestovky.ubytko mimo hotel na súkromí .v pohode sa prestravujete v reštaurácii.obed si aj tak dáte na pláži.ranajky kúpiš v miestnych pekarnickach.je kopa možnosti.Z ostrovov sa mne páčil Rodos oblasť Lindos .z pevniny Paralia.Leptokaria.Olympia beach .

queen_mary
10. feb 2024

@janinah presne. Prenajat nejaky skutrik/stvorkolku .. my sme tak boli na santorini

janinah
10. feb 2024

@queen_mary tiež sme toho takto prešli viac, clovek viac vidi a zazije,nie je viazany na hotelovu stravu,,all inclusive sme boli jedine v Egypte

queen_mary
10. feb 2024

@janinah aj my, 10 rokov dozadu 😀 ale uz mi je luto vyhodit tolko penez za taku dovolenku.

la_dolce_vita
10. feb 2024

Tak ja zasa len cez cestovku. Ziadne starosti! Grecko je siroky pojem, pevnina alebo ostrovy, ceny tiez velmi rozdielne podla kvality. Zatial vzdy cez Inviu sme boli spokojni. Tam sa to da čeknut aj podla recenzii a fotiek aj priamo od klientov. T.r. uz sme ale zaplatili First minute na Cyprus v Sature. Je to solidna cestovka. Cim neskor to riesis, tym menej si vyberas. Last minute uz nehrozia. Let si tiez chcem vybrat odkial mi vyhovuje.

kaktusik007
10. feb 2024

no ked je takyto limit --- naozaj radsej letenky a ubytko samostatne. Prenajat si auto malicke na letisku, prestravujes sa uplne v pohode - neviem teda ako ty, ale my v horucavach moc jedlu nedavame. Kedze nebudeme v rezorte, mozme sa stravovat kdekolvek - cize vezmem auto, naplanujem okruznu jazdu ostrovom a stravujem sa tam kde som ;) ranajky - su tam pekarnicky, nakupis si aj ovocie a zeleninu... Vyber brutalny. Ono to nie je tak ze ked idem do apartmanu, denne varim obed 🤷🏼‍♀️ ano, umyvam riad lebo ranajky, varim si kavu..... Ale mna by viac zatazilo mat dany casovy interval, kedy su ranajky, ako vytiahnut tych par veci z chladnicky a umyt styri taniere...... Zvaz to, obzvlast ak mas limit tisicku na osobu.

andrejka2424
10. feb 2024

Hlavne škoda, že až teraz začínate pozerať, keď chcete cez cestovku. First minute zľavy najväčšie skončili. My sme objednali v oktobri. Ideme traja a momentálne by nás zájazd stál už o viac než 500 eur viac, nehovoriac o tom, že ten typ izby majú aj vypredaný dávno- máme rodinný bungalov 2 izbový.Ideme cez Hydrotour. Skús ale pozrieť Tiptravel , majú aj lacnejšie hotely, na stránke si to sama vieš rýchlo naceniť aj sama.Len si sama pozri zvlášť recenzie- na Google napr. a nedaj na názor cestovky. Boli sme cez nich vlani na Zakynthose , aj naši len cez nich chodia. Oni boli s nimi v Bulharsku, na Korfu a na Olymskej Riviére a vždy boli spokojní.

andrejka2424
10. feb 2024

Tu by ste sa napr.do 2000 na 8 dní zmestili. Ak idete dvaja, nie je to až taký hrozný rozpočet. Väčšina na Zakynthose chváli Laganas- veľmi hlučné stredisko, veľa zábavy, veľa mladých ...no amy sme boli v maličkom stredisku Agios Sostis a vrátiť sa chceme určite niekedy, páčilo sa nám veľmi.-ale do tejto oblasti, čo som ti link poslala....ale pozerám, že recenzie dosť slabé. Za tú cenu určite aj lepší hotel nájdeš. Osobne bez cestovky si netrúfame. Nevieme sa dohovoriť a páči sa mi, že je o všetko postarané. Stanovený čas jedenia nás nijak neobmedzoval a to sme sa ani stále nezdržovali pri hoteli, boli sme aj na viacerých poldenných výletoch. Alebo sme si auto požičali a pobehali sme doobeda, cez obed sme prišli na hotel, najedli sme sa a oddýchli sme si aj kvôli teplu vo vnútri a poobede sme opäť vyrazili spoznávať ďalšie miesta.

andrejka2424
10. feb 2024

https://www.hydrotour.sk/dovolenky/grecko/kos/c... a tu ideme teraz, vyšlo by vás to dvoch niečo cez 2000 aktuálne a recenzie sú podstatne lepšie. Na tom Zakynthose v hoteli White olive Cameo bolo málo ľudí aj detí a bol tam pokoj. Ak pôjdete mimo prázdniny, tak skoro všade bude menej detí..

nelka93
12. feb 2024

My ideme tento rok na korfu, bola som aj na zakynthose. Najlepšie ísť do nejakej cestovky zadať parametre a nech nájdu🙂 alebo kúpiť letenku a ísť na vlastnú päsť. 2000 je krásny rozpočet. Grécko je pomerne lacne

vikcura9
26. júl 2024

@queen_mary dobry deň prajem, s priateľom chceme isť na divoko že zobrať len letenky.. ( príde mi že hotely su zbytočne drahé na internete a preto by som radšej hladala na mieste a popýtala sa)
je to podla vás dobry nápad? a chcem sa spýtať koľko tam vyjde cena na štvorkolke alebo skútrik?