Ahojte. ...planujeme ist v lete do Grecka, potrebovala by som poradit miesta/ hotely pre mladych a hlavne aby bola piesocnata plaz..Mate nejake skusenosti? 😉 🙂
Okrem Kos-u mi to je v podstate jedno.tam sme boli minuly rok a nepacilo sa nam. do 1500 pre 2 os 🙂
Chces ist na ostrov alebo pevninu? Na vela ostrovoch som bola aj za 2tyzdne idem ak chces napis viac konkretne a skusim to nieco odporucit
to je jedno..hlavne aby to bolo viac pre mladych nie rodiny s detmi... nech to je niekde blizko centra kde to zije, kde su obchody a tak. a piesocnata plaz 🙂
@janulienka85 ahoj, vies prosim poradit aj mne kam v Grecku na dovcu s dvomi detmi???? Nie moc hlucne a aby to bolo blizko aj do centra, kvoli nakupom - plienky, vyzivky a tak. Chceli sme povodne Turecko, ale uz zaciname rozmyslat aj nad Greckom. Dakujem
Je tu skupina Autobusom/autom do Grécka, sú tam recenzie niektorých letovísk,pokukajte
@nikina17 Ahoj vela miest sa da najist v grecku...napr Hersonisos na Krete alebo na rodose Lindos....
Ahojte,ako je to prosim s pitnou vodou na Korfu?moze sa pit z vodovodu?resp.aspon umyvat zuby?Alebo ste si kupovali.Dakujem
Záleží od toho, kam presne by si v Grécku chcela ísť a aký máš budget 🙂