Dovolenka v exotike

17. júl 2024

Ahojte. Mate niekto skúsenosti s cestovkami, ktoré robia skupinové tripy do exotiky? Sami si netrúfame, keďže nevieme ani ceknúť anglicky
Alebo ako ste to riešili vy, ktorí mate problém sa dohovoriť?
A rukami nohami sa ja nerada dorozumievam 🙂

gemerka17
17. júl 2024

Dnes je dosť cestoviek. Najznámejšie Bubo, so sprievodcom a môžeš si vybrať od Ukrajiny po Fidži, aj k juznemu pólu idú.

autor
17. júl 2024

@gemerka17 bubo je asi najdrahšia cestovka akú poznám. videla som do exotiky aj lacnejšie, ale je lepšie poznať aj viac CK

nairobi
17. júl 2024

Pripnem sa ak mozem 📌 reč tiež nevieme a chceli by sme podniknúť cesty ako vy

gemerka17
17. júl 2024

Bubo treba vychytat 50 % zľavy, ktoré robí 3 x rocne a ceny nie sú také neprijemne, naopak oproti ostatných potom už najlacnejsie.

nairobi
17. júl 2024

@gemerka17 čiže treba pravide pozerať ich ponuky alebo tieto zľavy davaju v nejakom konkrétnom období?

gemerka17
17. júl 2024

@nairobi má svoje pevné obdobie, kedy vie byť najlacnejší. Akcia od pólu k pólu je v septembri, potom vianočné zľavy sú na začiatku decembra a potom sú ešte marcové zľavy. Medzi tým má rôzne akcie ako naj afrika, naj ázia, a bla bla ako si to nazve, ale zľavy sú však menšie.

martinka13
18. júl 2024

Naposledy sme boli s Bubom. Aj napriek snahe si to zorganizovať po svojom, s Bubom to vyšlo lacnejšie. Áno, tiež som bola prekvapená....

melanta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
18. júl 2024

Flying Banana. Robia viac destinácií, vždy ide skupina ľudí, v rámci zájazdu majú aj výlety a tripy, ktoré môžeš absolvovať, ale aj nemusíš a môžeš ostať v rezorte na pláži. Ak nevieš anglicky a nemáš potrebu mať super luxusný rezort, tak určite odporúčam, sú to skvelí ľudia.

autor
18. júl 2024

@melanta srdečne ďakujem pozrieme to

autor
20. júl 2024

@nairobi haha pôjdeme spolu? 😁

nairobi
21. júl 2024

Ja som uz pozerala napr.aj zaoceanske lode,kde je clovek cca 12-14dni a precestuje 3-4 zemi, ale moj muz povedal "ze ak sa lod potopí", tak hľadáme ďalej a vy ste odkiaľ zo SR?

kulumulu123
21. júl 2024

@nairobi ja som na takej zaocenskej lodi 3 rojy pracovala a teda ti poviem na takyto zrip by som ako pasazier nesla 🙈

nairobi
21. júl 2024

@kulumulu123 fúha, ďakujem za odpoveď a prečo? Lebo co čítam recenzie ľudí, tak oni si to chvália

gemerka17
21. júl 2024

@nairobi takáto dovolenka je perfektná. Ja som tiež bola, zatiaľ len kolečko po Európe ale chystáme sa aj po karibiku. Tie lode sú veľké, bezpečné, moderné. Niet sa sa čoho báť. Maximálne tak ceny za trip ale stojí to tie peniaze.

nairobi
21. júl 2024

@gemerka17 na akej lodi ste boli a cez CK? A ked nevieme rec na komunikatívnej úrovni tak myslíte že sa tam nestratime? 😄

gemerka17
21. júl 2024

@nairobi išli sme cez cestovku : pttours. Pozri majú plavby so slovenským sprievodcom, takže nemusíš sa bat jazyka. Plavili sme sa na symphony of the seas od lodnej spoločnosti royal caribbean. Ešte pred pol rokom to bola najväčšia výletná loď čo sa plavila.
Momentálne co ma pttour tak dobrá plavba by mohla byt z miami do los Angeles s norwegen, loď je teda bliss. Cena je však vyššia. Ale samozrejme majú aj lacnejšie plavby a teda dosť sa plavia aj po Európe aj na sever aj na juh.

nairobi
21. júl 2024

@gemerka17 a ked ma loď napr.1 den pauzu v nejakom meste,tzn ze tam mame možnosť to mesto navštíviť a vcas sa vratit na lod?

gemerka17
21. júl 2024

@nairobi áno presne tak je to robene. Ráno príde loď. O 8 ráno už môžete ísť do mesta alebo niekde na výlet, odplava potom vždy na večer, niekde o 18 stej pripadne aj o polnoci. V noci sa plavite a ráno sa zobudíš v ďalšej destinácií. Treba rátať, že dáte ešte peniaze za výlety takto mimo lode. Výlety sme mali zabezpečené so slovenskou sprievodkynou co s nami bola na zájazde.

nairobi
21. júl 2024

@gemerka17 vyzerá to super, ďakujem za odpovede