Ahojte, vedeli by ste mi prosim poradiť nejakú dovolenku pri mori (hotel, destinácia) kde ste boli spokojné? Ideálne na území EÚ. Ďakujem krásne...
@sofiast v dnesnej corona dobe je to tazke, kedze nevies, ktore hotely a vobec destinacie budu otvorene...ak budu fungovat trajekty , my by sme dali klasiku do grecka (parga, sivota alebo dalej kamari, loutraki cez benatky alebo cez anconu. Alebo rozmyslame este nad svedskom, ale tam sa kupat asi moc nebude dat🙈🙈
Možno skús dať aspoň nejaké preferencie. Niekto chce iba ležať v all inclusive, niekto chce chodiť po výletoch, niekto má rád veľkomestá. Niekto môže minúť 600 eur niekto 6000.
Ťažko povedať, aké budú mat krajiny podmienky vstupu. A ako to bude zasa s návratom. Zatiaľ za mna prichádza do úvahy Grécko, Chorvátsko, možno Taliansko. Ja osobne by som teraz do lietadla nesadla. Náhodou vyjde niekto pozitívny a v karantene všetci... Len vlastným autom, v kontakte s co najmenej ľudmi, ak vôbec pôjdeme.
Za mna akýkoľvek Grécky ostrov alebo Kanáre, tonsu moje top destinácie. Ale záleží co očakávans od dovoleny. Nam ked nebolo s muzom dosť a chceli sme este jednu dovolenku preflakat na All In s vyloženými nohami na lehátku, nepohnut sa z hotela a večer žúrovať tak sme si bookli týždeň na slnečnom pobreží.
No trochu sa nam to komplikuje s tou koronou. Pokial nie letecky, tak to vidim na Taliansko, Slovinsko, Chorvatsko...ja ak sa bude dat tak jednoznacne Grecko a to mozem super doporucit.
Grecko - Zakyntos, Rodos, Portugalsko - Madeira
@sofiast hotel Ti sice neporadim, preferujem sukromne ubytovanie, ale za mna zatial TOP Tenerife alebo Fuerteventura... ale zavisi od toho aj co preferujes, ci ides s malymi detickami a tak, Fuerta ma jednu velmi krasnu zatoku, kde by sa dalo ist aj s detickami a su tam minimalne a slabe vlny, inak je tam ocean dost divoky, ale tie krasne biele plaze boli pre mna nezabudnutelne 🙂