Dovolenka v Egypte s 9-mesačným bábom

simoncelka2022
18. apr 2023

Ahojte
Bol niekto v Egypte na dovolenke s 9 mesačným babom ?
Alebo kde ste boli a bolo fajn ?

lily14
18. apr 2023

@simoncelka2022 tam by som s takým malým nešla,môj nazor

taminka1986
18. apr 2023

@simoncelka2022 nevzala by som tak male dieta do Egypta

muchotrafka298
18. apr 2023

@simoncelka2022 ja by som s tak malym dietatom zvazila inu destinaciu.

cookie29
18. apr 2023

Zostala by som v Európe. Aj v 5* hoteloch nie je hygiena ako u nás :( napríklad čo sa stravy týka a podobne. A v prípade problémov či hospitalizácie netuším ako funguju tamojšie nemocnice. Ale teda celebrity chodia aj do exotických destinácii

eeffka
18. apr 2023

Egypt s tak malym dietatom isto nie.

princess59
18. apr 2023

@simoncelka2022 my s mužom Egypt milujeme ale s malou sme si netrúfli, minulý rok sme dali Turecko a tento asi tiež, budúci rok už bude mať 3 roky tak zvážime aj ten Egypt. Moc takto malých detí som tam ani nikdy nevidela ale je fakt že.som sa vtedy ešte ako bezdetná na bábätká nezameriavala.

petamich
18. apr 2023

do Egypta veru nie 🤷‍♀️ maly mal 10 mesiacov, ked sme sli na dovolenku ale sli sme do Turecka a tento rok tiez ideme tam

simoncelka2022
autor
18. apr 2023

@petamich aký hotel ? 😊

simoncelka2022
autor
18. apr 2023

@princess59 aký hotel ? V Turecku ? 😊

petamich
18. apr 2023

@simoncelka2022 minuly rok sme boli IC Santai Family Resort, perfektne aj pre male deticky, prikrmy davali poharikove, jedlo v detskej restauracii specialne robili na pare a pod. take tie veci, co mensie deticky mozu a tento rok ideme Crystal Family Resort

princess59
18. apr 2023

@simoncelka2022 my sme boli v lycus beach, pláž pekná ale hotel určite nespĺňal 5* také lepšie 4*, ale keďže všetko sme prispôsobovali malej tak sme boli spokojní, aj hotel sme vyberali radšej menší ako veľké komplexy, nemali sme očakávania takže sme neboli sklamaní, ale nevrátila by som sa tam 😅

domiklik
18. apr 2023

@simoncelka2022 xanadu Makadi Bay... Pozri si napr naig, bežné chodia s deťmi v kocikoch... Je to turecký hotel v Egypte, nie je to typický egyptský hotel, samozrejme cena vyššia... K tej zdravotnej starostlivosti, s dobrým cestovným poistením, sa ti dostane lepšej zdravotnej starostlivosti ako u nás, vlastná skúsenosť... Odporúčam však dobre zvážiť CK, za mňa top tui, satur, určite nie eti, sunflower

kristinapetronela
18. apr 2023

Skôr nie ako áno

martinka13
18. apr 2023

S takým malým Egypt určite nie. My sme chodili do 6 rokov na grécke ostrovy.

katickaaa
18. apr 2023

@simoncelka2022 my sme boli ale mal uz 14m vtedy a bez problemov. UM som mala z domu a vodu len flaskovu a on jedol pecivo, cestoviny, ryzu aj polievku, ovocie a zeleninu.
Ono je to skôr o vas na co si trufnete vy s dieťaťom. Dieta sa lahko prisposobi a casto ovela lepsie ako dospelak 😉

minesasubu
19. apr 2023

Robila som v cestovke a bežne chodili ludia dokonca s polročnými detmi ,treba si vybrať fajn hotel , ludia sa boja ale zo skusenosti viem že ked je all inclusive natlacia sa do prasknutia a ptm sa divia ze im je zle , piju a jedia jedno cez druhé ved zadarmo... dôlezité je nepiť ich vodu a dokonca zabudajú ze aj zuby si treba umyvat balenou vodou a tak isto v sprche treba zavrieť usta a ovocie si treba ošúpať ved aj to oplachujú v ich vode treba len zapojiť logiku 🙂

lily14
19. apr 2023

@minesasubu a ešte ľad v drinkoch!

veverickav
19. apr 2023

Minuly vikend sa vratili znami a ich predskolak odvtedy hnačkuje.. ja by som osobne nesla

minesasubu
19. apr 2023

@lily14 dakujem presne ani to nie je fajn a ešte ak je človek aj rozhorúčení a vypije niečo ladové

mk1111111111
19. apr 2023

Na male dieta podla mna velmi teplo, co budete cely den v klimatizovanej izbe?, to ani nemusite ist. My chodime v 1 septembrovy do Turecka, aj 42 st. byva, len v tieni sa da byt a cez obed v izbe, lebo by sme tam uhoreli.

juzanka151
23. apr 2023

ja ani s mojou 7 rocnou by som si teda netrufla ist do Egypta 🙂 radsej inu destinaciu v Europe