Dovolenka v Egypte

12. máj 2023

Ahojte
Len tak - do budúcna ma zaujíma, mali by ste záujem o dovolenku v tejto krajine, v súkromnom plne vybavenom (klimatizácia,práčka,umývačka riadu,sušička,sporák,možno gril)apartmáne ?
Bez stravy , len apartmán s vlastnou plážou ? či viac by vám vyhovovala možnosť v rezorte kde je možnosť zaplatiť si polpenziu, all inclusive ?
Prosím, tí, čo videli Egypt len na mape alebo sa zo💩 hneď v prvé dni, lebo...
Nech ani nereagujú.
Ďakujem

denopeno
12. máj 2023

Skúsila by som tú prvú možnosť.

jaskolka
12. máj 2023

Bola som viackrát v Egypte. Za mňa druhá možnosť

jaja20
12. máj 2023

Ahoj,ja osobne by som takú "dovolenku" nechcela,že by som si musela sama variť a prať. Preto už chodíme len cez ck a do rezortov,kde je o nás po všetkých stránkach postarané, vrátane cesty lietadlom a transferu z/na letisko. Ak som dobre pochopila,tak do toho tvojho apartmánu by sme sa museli dostať po vlastnej osi.
Ak budeš kupovať takúto investičnú nehnuteľnosť,tak určite zvoľ vhodné obľúbené stredisko, napr. Hurghada alebo Marsa Alam.

petamich
12. máj 2023

vybrala by som si moznost B, jednak Egypt nevnimam ako krajinu, kde by som sla byvat na apartman, mozno proste len subjektivne vnimanie a jednak nechodim na letnu dovolenku, kde si musim varit 🙂

kazdopadne v Egypte som bola 2x a nie je to krajina mojej prvej volby, kam by som sa nevyhnutne chcela vratit

simsalabim
12. máj 2023

V Egypte len B.

autor
12. máj 2023

@jaja20 áno, do apartmánu každopádne by sa bolo treba dostať po svojom, tj.taxi či uber už z letiska.
Ide mi o to, čo by viac zaujalo ľudí.
Nakúpiť si a variť si,stravovať sa reštauračne ale mimo ubytovania , alebo možnosť apartmánu ale s možnosťou zaplatiť si stravovanie v danom rezorte.

heidy222
12. máj 2023

Ja som síce dávno bola, ale nevidela som moc supermarketov, neviem si predstaviť kde by som nakúpila aby som teda v apartmáne varila a tiež aj ťahať nákupy do apartmánu v horúčave není moja predstava dovolenky. Do Chorvátska chodíme do apartmánu ale tam sú potraviny na každom rohu plus máme auto a aj sa chodievame najesť. V Egypte neviem aké sú restiky

autor
12. máj 2023

Jedná sa o Hurghadu.
Kto v Hurghade bol a navštívil Mamshu, Sheraton..vie.
Nie je problém tam nakúpiť v mini potravinách, nákupných centrách(spineys atď), reštaurácie na každom kroku

domiklik
12. máj 2023

Viem si predstaviť, že pri dĺžke pobytu 4 až 6 týždňov by som sa určite nechcela stravovať v rezorte... Ideálna kombinácia by pre mňa bol apartmán s možnosťou stravovania sa v hotelovej reštaurácii a apartmán s vlastnou kuchynou, ale ja celkovo nie som typ pre all inclusive... Ale viem si predstaviť, že taký človek s alergiami by niečo takéto uvítal nakoľko stravovanie v takechto rezortoch je pre nich nepredstaviteľné...

gemerka17
12. máj 2023

V Egypte iba all inclusive. Pobyty v hoteli s kompletnymi sluzbami nie sú drahé, preto sa to viac oplatí ako zaplatiť si letenku, ubytovanie a stravu osobitne. Toto čo chceš ty je skôr vhodné, kde sa človek dostane autom zo Slovenska a je tam európska strava a jednoduchšie vyrieši zdravotnú starostlivosť, napr. Chorvátsko, Taliansko.

martinka13
12. máj 2023

Egypt jedine rezort s AI

luccija
12. máj 2023

Keď si prenajať apartmán tak len tak, že tam bývam a stravujem sa v hoteli.Ale Egypt nie je drahy, tak ten apartmán by musel byť za dobrú cenu, aby som dala prednosť apt pred hotelom a ich službami.Vobec si neviem predstaviť kupovať tam všetko v potravinách olej ...všetko a variť v apt
Keby som mala investovať a prenajímať nie Egypt

monikaskorikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
4stanka4
13. máj 2023

Keď sme boli slobodní tak by som bola aj za prvú možnost keďže sme behali po výletoch tak by sa to dalo lepšie zorganizovať ale ako mame dieťa tak jedine rezort nakoľko si chcem aj ja na dovolenke oddýchnuť a nechať sa obskakovať.

mamina7070
13. máj 2023

v Egypte jednoznacne druha moznost to nie je krajina na jedenie na ulici a nakupovanie si
a proste nechcelo by sa mi tam varit atd

jenn7
14. máj 2023

Toto ponukni v Chorvatsku alebo Taliansku a beriem vsetkymi 10 timi, ale v Egypte by ma ani nenapadlo behat po obchodoch a lustit co je maslo a vlacit tasky z obchodu.