Ahojte 🙂 rada by som sa spýtala či niekto už bol ten to rok alebo sa chysta do Egypta presnejsie do Hurghady na dovolenku. Ďakujem 🙂
Hurghada - hore k Sinajskemu som sa bala ist a vy kam?
@jespera my sme tiez citali na mzv ze k sinajskemu neodporucaju ze ked tak tak do Hurg. tak pozeram len tam lebo to co dam tam za allinclusive tak sa mi za tu cenu nechce ist do grecka bez stravy a este nejaky dvojhviezdickovy hotel.... ale mame zase respekt pred tym ist do Egypta... a kedy letite?
jul.. objednavali sme este v zime
my ideme v júli🙂
my ideme v auguste. ideme medzi medzi Sakkalu a Daharom. ideme po prvý krát tak som veľmi zvedavá ako bude. aj sa trocha obávam, no hlavne pre tie ich žalúdočné problémy, ktoré môžu z ich jedla nastať, no inak sa veľmi tešíme. minulý rok sme boli na corfu a to nás moc neohúrilo
Dievčatá, preventívne si dajte všetci pichnúť injekcie na žalúdočné problémy, nemusia vás síce chytiť ale ja by som to už neriskovala 😋 inak v Egypte je skvelo, len aby vám to nepokazila tá choroba žalúdkov ☺ (ja som skončila na infúzii, aj keď o zážitok do konca života máme postarané, druhý krát by som neriskovala 😄😄) 👙👙🏝
@llucciaa Dobrý deň, našla som na internete Váš príspevok o dovolenke do Egypta. Keďže sa chystáme tento rok a tiež medzi Sakkalu a Dahar, chcela by som sa opýtať na pár vecí. Ideme do ARABELLA AZUR RESORT. Akými peniazmi je tam najlepšie platiť, kde sú tam najlepšie nákupné možnosti, bezpečnosť........ Ďakujem
@jespera prosím a koľko majú vaše deti rokov.
@zuzkabrennerova Zdravim, reagujete na príspevok z minulého roka..takze tento rok maju 8 a syn bude mat v auguste 6 r., takze minulý rok boli mladsí...ale bola to super dovolenka, zatial jedina kde neboli chorí, nemali zaludočné problémy, nic..proste super. a tento rok ideme opat , len uz na 14 nocí...minuly rok 11..
dobry vecer chcem sa spytat prosim vas kolko x mi treba vytlacit pokiny a tie vouchery a vsetko comi poslali na emayl prosim vas ideme 1x a vobec nevieme co a ako dakujeme pekne
@spurky baby mna porazi..a my sme chceli ist snorchlovat prave sem..ach https://www.google.sk/amp/s/svet.sme.sk/c/amp/2...
@kikina84 tak to je bobost miestnych ze tak to ohrozili turistov.....ale zase treba brat aj do uvahy ze kedy tam idete lebo minuly rok ked sme tam boli tak bolo malo vody v mori a nedalo sa skoro vobec kupat lebo tam boli vsade korale a jedna sa tam na nich dobre porezala.....
Ahoj ja sa chystams detmi...dufam ze bude dobre...