Ahojte, rozmýšlam už, kam budúci rok na dovolenku. Mám rada Grécko a dovolenky aj mimo rezort, nielen ležanie na lehátku. Zaujala ma lokalita v Egypte Marsa Matrouth, to označenie egyptský karibik, to znie lákavo... Boli ste niekto? Odporúčate? Oplatí sa ísť a nebudem sa len zavretá v rezorte nudiť? Nedávno som bola na Cypre a bolo to úžasné, ale možno by bolo fajn vyskúšať niečo nové. Ďakujem za vaše názory...
@petamich dakujem, hmmm, tak nejak to vnimam aj ja, vystihla si to uplne presne.
My sme boli v Marsa Mathrout tiež tento rok v júni, ale je to fakt rezortova dovolenka. Nie je moc kam ísť, maximálne po pláži sa prejsť na ďaleko, ale výlety všetko nadaleko to sme my nevyužili vôbec s malým dieťaťom. Ale more má právom názov európsky Karibik 😊
V juni ake bolo more, teplucke? Nebolo velmi horuco?
@la_dolce_vita práveže bolo akurát, ja som tehotná takže mne to maximálne vyhovovalo že bolo tak okolo 30 stupňov 😊 a more úplne super teplota tiež
More bolo super 🙂 teplota akurat aj mora aj vzduchu
Boli sme 6/2024 a teda ten Egypt je viac menej rezortna dovolenka, v MM velmi nic nie je, mozes si ist pozriet mesto a pod. a potom este nejake fakultativne vylety ale zeby to bolo na nejake objavovanie krajiny na vlastnu past no co ti ja viem 🙂 ale tak ja som rezortny typ.
Nam sa tam pacilo, more bolo uzasne, hotel sme zvolili dobre ale teda ja sa asi mentalne nikdy nezzijem s tou ich baksisovou, pasivno-agresivnou kulturou. Ale teda more a plaz krasa, vlny boli niektore dni vacsie, ze s malymi detmi velmi do mora nie ale inak fajn.