Dovolenka v Crikvenici, Rijeke, Opatiji, Zadar a okolie

patrik111
25. júl 2014

Ide niekto 1.8. do tejto oblasti autom,hľadáme spolucestujúcich autom nakoľko ideme prvýkrát do chorvátska . Ideme na blink. Chceme cestovať na noc.Sme zo západného slovenska.

serpentino
25. júl 2014

@patrik111 Ahoj,ja sa chystam s malym 4 rocnym cca v tomto case..ked si sama s dietatkom,tak sa mozes kludne pridat,my sme len my dvaja a sofer co nas tam odvezie,ale on sa hned vracia na SK

malovcovamonika
25. júl 2014

Ahoj my planújeme isť 10.8 na blint si cr ikvenica, selce

deniskokristinka
26. júl 2014

Ja idem 1.8. Sme 4 a mame 7 miestne auto do crikvenice tiez zapad.slov.

patrik111
autor
26. júl 2014

my ideme svojim autom len sme chceli niekoho na cestu aby sme nešli sami. Myslíte že bude problém nájst ubytko, čítala som tu už diskusie, že niektorí mali problém nájst ubytko.

mirreckall
26. júl 2014

@patrik111 my sme boli pred dvomi rokmi na blink, chceli sme ist niekam od Sv. Juraja nižšie a nenašli sme žiadne voľné ubytko až po Rab, tam sme sa otočili po šiestich hodinách hľadania a skončili sme v Selciach, kde sme boli rok predtým, tam sme už ubytko našli... ja už by som na blink v tomto termíne nešla... inak my sme išli vždy tak, že od Rajky (nechodíme v Maďarsku po diaľnici) sme už cestou do Chorvátska dobiehali autá so slovenskými EČV a na konci Maďarska už išla celkom slušná "kolóna" Slovákov a Čechov a to sme šli väčšinou cez týždeň :D

cdecedc
26. júl 2014

Myslím, že nebude problém nájsť ubytko tam 🙂 Len niekedy je to náročnejšie po dlhej ceste, ešte tam behať a zháňať ale nájdete ;) ... ja som bola v chorvátsku 16x a vždy malo veľa ľudí voľné apartmány

miriamkela
12. máj 2016

v pripade ak niekoho zaujima ubytovanie na ostrove vir - dovolenka - apartmany cez slovenku ktora tu žije , kludne napiste IP - spravu alebo email miriam.kelecic@gmail.com 🙂