Dovolenka v Chorvátsku začiatkom septembra

10. aug 2024

Dobry den. Rozmyslame nad dovolenkou pri mori. Ale ja nemam rada studenu vodu. A vzdy ked sme boli pri mori som mala problem do mora vojst, lebo bolo studene. A rozmyslam ci v Chorvatsku zaciatkom septembra bude teplejsie more, vyhriate z leta. Aj menej ludi tam zrejme v septembri bude. Ci blbosti si myslim?

di1234
10. aug 2024

Je to veľmi individuálne. My sme boli minulý rok na konci augusta a zo 7 dní boli 3 úplne studené. V Chorvátsku bude +- tak ako tu a pravdou je, že sa má začať ochladzovať. Ak by som chcela ísť na istotu do tepla, volila by som Egypt alebo Turecko.

jaja20
10. aug 2024

Vždy sme chodievali na prelome augusta/septembra a bolo to super. More vyhriate a naozaj už menej ľudí, čiže aj čakania na mýtniciach a lepší výber ubytovania.

nops
10. aug 2024

My tak chodíme.Menej turistov,menej áut.Nemam rada ruch.More je teplucke.Domaci sa kúpu ešte do polovice novembra

domiklik
10. aug 2024

Garancia teplého mora v Chorvátsku neexistuje. Najvyššia pravdepodobnosť pekného počasia na prelome augusta a septembra je podľa mojich dlhoročných skúsenosti makarska.

mamina7070
10. aug 2024

neriskovala by som a radsej volila inu krajinu

zuzinabila
10. aug 2024

Boli sme od 4.9.uplne na juhu Chorvatska a chladno..urcite inu krajinu alebo to proste risknut,mozno vyjde🙂

belllinka
10. aug 2024

V Chorvatsku nie je nikdy teple more, chod radsej inde

cukroska
19. aug 2024

Tak tento rok je vveľká šanca ma teplé more v septembri .Aj málo ľudí už. My sme boli v vždy v júli a more ns mňa studené oproti Grécku,Taliansku,Bulharsku.

cukroska
19. aug 2024

Teraz teda tento rok sú teploty dlhodobo horúce všade takže more by už mohlo byť vyhriate aj začiatkom septembra ešte fajn. Ale ja už by som radšej Taliansko niekde aj blízko akolo Benátok, Lido di Jesolo,Bibione..Ale to je v prvom rade na Vás.