Dovolenka v Chorvátsku vhodná pre malé deti

hanka555
6. máj 2023

Pekny den prajem, prosím poradte mi nejaké miesto vhodné pre deti co sa tyka pristupu na plaz s kocikom (aby to nebolo na kopci,schody atd) , na plazi radsej mensie kamienky..a nech je tam moznost kam ist pesi (nech to nie je nejaka mini dedina kde nič nie je)
Dakujem za vaše tipy🙏

zuzka565
6. máj 2023

Ahoj. My sme už dva krát boli v Zadare v hoteli Donat. Majú tam aj programy pre deti aj keď nie po slovensky ale moji sa zabavili. Je to síce starší hotel ale veľky,má aj bazén a je tam čisto a veľmi milí personál. Strava tiež výborná. Hotel je priamo na pláži a kúsok je aj piesočnatá pláž kde je fakt ďaleko,ďaleko mala voda. My sa tam chystáme asi aj tento rok. Pre deti je to super aspoň podľa nás. Je tam aj park na pláži takže je tam aj tieň. Nieje to ďaleko zo Slovenska takže netrvá cesta až tak dlho.

keiko33
6. máj 2023

Nám sa páčilo vo Fažane. Ani mala, ani veľká dedina. Pekné prechádzky okolo mora, park aj ihrisko. Pula blízko. A keď vám nevadí viac ľudí tak Biograd na moru.

jurka2907
14. máj 2023

@zuzka565 ahoj chcem sa opýtať majú tam aj nejaké bazénik pre deti, šmykľavky?
A animácie boli prosím ta v chorvactine ci ang.
Tiez ho zvažujeme tento rok. Len mi príde ze pre deti tam nič není. Naši majú 2 a 3roky.
Dakujem

kp7333
14. máj 2023

@jurka2907 v Donate sme boli 2x, je super pre deti. Chutna a pestra strava, animacie, detske diskoteky. Bazen je len hlboky, bez smyklavky. Ale hotel je na plazi, cize more na skok. Plaz je sukromna hotelova, ale aj verejna je pomerne kludna, deti si mozu po obede pospat v kociku pod borovicami.

yoxinka
14. máj 2023

Minulý rok sme boli v Slatine. Jediné miesto v Chorvátsku, kde by som sa HOCIKEDY vrátila. Cesta z apartmánu do mora trvala presne 29 sekúnd 😜.

yoxinka
14. máj 2023
yoxinka
14. máj 2023
andrea901
14. máj 2023

@yoxinka ahoj, vyzera to tam krasne, mozem poprosit info o ubytku? Dakujem 🙂

andrea901
14. máj 2023

@yoxinka fakt krasne, necudujem sa, ze je uz vypredane na celu sezonu

yoxinka
14. máj 2023

@andrea901
Je tam MEGA!!! My sme ten apartmán bookovali niekedy začiatkom januára, keď sme tam plánovali ísť. Majiteľka nemá chybu! Keď sme odchádzali, nabalila mojim trom deťom košík drobností, aby mali čo chrumkať 🤣🤣🤣. Vždy sa pristavila, pokecala, starala sa, či je všetko all right 😜. Blízkosť mora bola úžasná ❤️.

andrea901
14. máj 2023

@yoxinka skoda, no musim si to ulozit aspon na buduci rok 🙂

zuzka565
14. máj 2023

@jurka2907 pre deti nie je bazén. Ale je veľký. Neviem v akom jazyku nejak som to nepostrehla 😃🤦. Ale podľa mňa sa tam zabavia. Ako som už písala je tam aj piesočnatá pláž asi 5minut cesty. A kúsok od nej boli kolotoče. Môžem do správy poslať foto

jurka2907
14. máj 2023

@zuzka565 budem vďačná, aj pláž ak môžem poprosiť 🙂

ikissedagirl
14. máj 2023

@hanka555 medulin. Pekná piesková pláž, v zátoke- malé vlny, teplá voda, plytká voda.

hanka555
autor
16. máj 2023

Dakujem za vsetky odpovede rady a tipy 🤗
Nakoniec ideme do Turecka😄 v chorvatsku sme boli minule aj predminule leto tak sme zvoli zmenu