Ahojte, ideme si k vam po radu uz po prieskume na bookingu. Poradte, prosim, ubytko (hotel, penzion, apartman) v lokalite Istria, Kvarner, severna Dalmacia s detmi a so psom, idealne s bazenom a polpenziou s tym, ze v ubytku je mozne si aj varit.Plaz blizko, kamienkova, nie platne a nie hlboka voda. Mestecko s promenadou, kam sa vieme ist peso prejst. Viem, ze som narocna 🙂 ale na bookingu ponuky su, len sialene ceny, lebo vraj je uz vsetko vybookovane... :(
Dakujem vam krasne.
@mimanr Pozrite apartmany polynesia v Umagu. Ja som tam chodievala kvoli psovi. Je tam plaz pre psa. Psia sprcha. V casti pieskovo kamienkove dno. Bazen velky. Velky areal s detskymi ihriskami. Vela moznosti sportovania. Je to tam super. Az na to ubytko. To boli slabe, ale vzdy som to tolerovala kvoli ostatnym vyhodam. Do Umagu chodi vlacik. Je tam viac moznosti ubytka v areali. Od lacnych po drahsie apartmany. Az po 4* hotel. Rychla cesta. Z BA 5.5 hodiny. Vraj sa mali tue apartmany minuly rok rekonstruovat. Treba pozriet.
a musite ho zobrat? to s nim chcete byt aj na plazi a v tom teple? nepride mi zrovna dobre riesenie pre toho psa. su hotely pre psov trebars alebo by som poprosila kamaratku ci ho nepostrazi
Na väčšinu plazi v HR psi nesmú.
@mimanr Wyndham Grand resort Noví Vinodolski. Boli sme minuly rok, vedľa bývali so psom. Bazény sú aj detské, len nevýhoda je veľa schodov k/od plaze. Boli sme cez CK so 40% zľavou na lastminute.