Dovolenka v Chorvátsku s malými deťmi. Zvládnu cestu autom?

maciatko19
22. jún 2019

Dobry den, chcela by som sa vas spytat, ze ci cestujete do Chorvatska s malymi detmi, myslim tym deti od roka a pol, ake mate skusenosti, paci sa detom? Zvladaju cestu autom? A davate ich ockovat pred dovolenkou?

pininka1
22. jún 2019

Boli sme, syn mal 10 mesiacov keď sme išli autom do Talianska. Cesta nič moc preňho lebo nechcel byť v sedačke, samotný pobyt úžasný, ani sme nevedeli že tam s nami je. Očkovanie neviem aké myslíš, bol zaockavny podľa kalendára, len som sa poradila s lekárkou ako s osypkami,keďže tie sa ockuju až na 15 mesiacov. Kázala nechodiť do veľkých kolektívov, čo sme my ani nešlo, takže všetko ok. Dcéra 1 rok keď sme boli v Chorvátsku. Cesta celkom ok, samotný pobyt ako pri synovi, ani sme nevedeli že je tam, očkovanie detto.

hettinka
22. jún 2019

@maciatko19 my sme boli s dcérou prvýkrát s 2-ročnou, syn mal prvýkrát 16 mes.
Deti si zo užili v pohode, vybrali dne vždy hotel s polpenziou - švédske stoly a na obed sme im kúpili niečo v restike alebo v obchode. Mali sme si sebou rýchlovarnu kanvicu, umelé mlieko, instantnú kasu, nejaké hotovky od hipp, kapsicky s ovocným pyré. Cestovali sme na noc, takte to z 90% prespali. Mali sme DVD prehrávač do auta, teraz stačí aj tablet s rozprávkami.

maciatko19
autor
22. jún 2019

@pininka1 Dakujem ti velmi pekne za odpoved, lebo mam stres z cesty, ze ako to zvladne. Asi treba viac mysliet pozitivne ze🙂 este raz dakujem

maciatko19
autor
22. jún 2019

@hettinka Dakujem ti velmi pekne za odpoved, aj my planujeme ist v noci, lebo cez den by ho to viac nudilo len sediet, a snad aj moj syncek (19mesiacov) prespi celu cestu, to by bolo najlepsie. Este raz aj tebe dakujem😉