Rada by som sa poradila ohladne dovolenky v Chorvatsku s 2 starsimi detmi a 1 babatkom (8 mes). Ak mate niekto skusenost s dobrym miestom, prosim, napiste.
Mam pocit, ze chcem zo vsetkeho to najlepsie a preto to neviem najst.
Peknu cistu plaz, aby bola vhodna pre deti, ubytovanie v apartmane alebo apartmanovom hoteli, aby sme mali blizko "vybeh" pre deti a nemuseli ich stale okrikovat, aby boli ticho a nebehali (ako to byva v hoteli), plnu penziu, aby som nemusela vyvarat - ale zaroven aspon mini kuchynku, aby bolo kde urobit jedlo babatku, alebo odlozit jedlo do chladnicky...
Pocula som, ze su aj hoteli, ktore pri hlavnej budove maju apartmaniky. Viete o takom?
No, a samozrejme dalsie kriterium (ach jaj), nie dalej ako 7-8 hodin cesty od Bratislavy.
Prosim napiste, poradte. Vopred velka vdaka.
My ideme do www.crvena-luka.hr
Do apartmánu s kuchynkou, dokonca práčkou ale so stravou v hoteli, teda mame polpenziu, ale cez obed nám stačí niečo malé. Je rám aj vnútorný bazén, vonku bazén, chodníky na behanie... no uvidíme.
Ešte pozri Sv. Filip i Jakov apartmány Croatia pri hoteli Alba. My sme bývali v Alba, naozaj veľké rodinne izby majú a inak je to menší hotel, boli sme s deťmi a v pohode, dokonca sj detské jedlo vtedy mali.
My ideme do rogoznice, tiez dve deti a babo. Zainvestovla som radsej do krasne noveho apartmanu blizko mora aj s bazenom, kedze neviem ci dcerka sa bude chciet kupat v mori. Varit si budeme sami.
Dakujem za rady, vsetko super tipy. Co som zistila a treba sa poucit do buducna - 5 clenna rodina s malymi detmi musi vyberat dovolenku ovela skor.
@drimajova no máš dosť vysoké nároky - chceš byť v apartmáne, ale zároveň mať hotelové služby a takáto kombinácia je ťažšie zohnať. Keby si chcela obyčajný apartmán bez stravy, to je v pohode, alebo aj rodinná hotelová izby by sa dala. Ale to, čo chceš ty, je naozaj problém.
My sme boli kedysi v takom super ubytku so stravou, depandanse hotela Antonija v Drveniku, čo by splňalo úplne všetko, čo chceš. Mali sme prepojené 2 izby v susednej budove pri hoteli s minikuchynkou (nie na vyváranie, ale na najnutnejšie ohriatie jedla pre bábo by stačila), každá izby mala svoju kúpelňu a klimatizáciu, hned pod oknom bol bazen, k moru 50m. Ešte tam bol aj český detský klub, takže o deťoch sme ani nevedeli, že ich máme, cely deň boli s inými deckami a animátormi niekde okolo hotela, aj večer mali súťaže, disko, že my sme mohli v klude sedieť pri bazene a drinku, ráno cvičenie ... strašne zlatí animátori, decká ich zbožňovali.
Strava bola v hoteli 4-hvizdičkovom, síce trošku slabšia, menšie porcie, no mne osobne stačilo a na pláži bolo veľa reštaurácií za normálne ceny, takže ak sbol muž hladný, kúpil si niečo ešte tam.
Len Drvenik je až na Makarskej riviere, neviem, či by ste takto ďaleko chceli cestovať.
https://www.ckvt.sk/apartmany/chorvatsko/stredn...
@drimajova napada mi zaton holiday village, pogoogli 😊