Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť nejaké pekné miesto v Chorvátsku? - tak úplne hore niekde,
- s nejakým apartmánom pre 1 rodinu,
- pláž nie preludnena a vhodná pre deti - malé kamienky a vhodný prístup do mora..
Ďakujem za tip 🙂
@lucianaaaaa nin pre deti malo ludi
@lucianaaaaa určite Brela. Apartman si uz pohladaj sama pripadne oslov cestovku. Len daj pozor aby ste nemali okná rovno nad cestou... smetiari chodía už pred šiestou 😊
@zuzkaa1991 ahoj boli ste aj vy v Nin?Vieš ohodnotiť? Ideme koncom augusta, uplne neplánovane sa naskytla možnosť tak ze ideme jasne 😁. Ja mam síce väčšie deti 14rocna a 10rocny dúfam ze sa nudiť nebudú 🤣
@lucianaaaaa Krk Malinska?boli tam rozne plaze poradila by som Basku, ale tam je hlava na hlave, ale vo vode piesok a hned za plazou velka promenada kde sa da najest, potulat
Cesta 7,5 hod my mame radi Krk skus pozriet este Njivice na Krku ci ine plaze odlahejsie rozne zakutia
@lucianaaaaa ale na tvojom mieste idem hore do IT Lignano mas tam viac atrakcii pre deti a co robit.A kratsia cesta
@mamilia my sme boli v privlake len muž naisiel plaz nannete boli sme.pozriet a super ale.pre.take velke asi nie 🤣🤣🤣 my sme boli na ždrijac ale je tam nejaka ina plac kralovska ci co tam sme neboli ;) ale aj ka ždrijac boli atrakcie na mori sami piesok pri "namesti"ci co to bolo sme boli nakupovat na takej uličke restiky su tam aj kolotoče boli tam
@mamilia
Nin je maličká dedinka (nádherná) s krásnou promenádou, pieskovými plážami, ale pokiaľ tvoje 10 a 14 ročné deti nejako neobľubujú len tak leňošenie pri mori alebo čľapkanie sa v ňom, moc tam čo robiť nemajú. To je skôr pre malé deti, by som povedala. My sme sa tam boli kuknúť iba, celý júl sme boli v Chorvátsku a Nin sme len tak behli pozrieť. Mne sa tam veľmi inak veľmi páčilo 😉.
@zuzkaa1991
Z Privlaky sme sa vrátili v pondelok 😂😂😂.
Aj ja odporucam Nin. Pre deti raj.
@yoxinka zalezi v akej casti tu druhu cast ani nepoznam kde je kemp to ame boli sa prejst minuly rok ;) tento rok na nine sme boli
@zuzkaa1991
My sme boli uuuuuplne na konci tej promenády, časť Mletak, ešte za kempom trošku 😉. Tam hádam len domáci chodia 😂😂😂 a pár Čechov 😂
Pre malé deti Nin, ale láva časť vedľa Zatonu, nie centrálna. Väčšie deti Zaton Holiday resort
@yoxinka my zas 1km od zatonu sme boli v tej casti a tiez nikto nikde obcas domaci sami klud preto sme.isli aj tento rok ;)
Fazana. Pre deti ideal
@zuzkaa1991 okeeej. Vďaka 😁
Ved obehneme spomenute pláže a okolie 😊
my sme boli na Krku - Baška a keď si odmyslím, že staršia dcéra dostala prvý deň dovolenky kiahne bolo úžasne, cistucke more, kamienky, v mori piesok, miesto na pláži sme vždy našli bez problémov a nebolo až tak extrémne plno, nadšení sme boli, posledný deň sa okúpala aj staršia, chúďa 😁
@zuzkaa1991 prosim vas nemate nahodou kontakt na nejakych domacich? chceli by sme tam ist v septembri,tak ze si vopred rezervujeme ubytko 🙂
@hirjacka01 nemam cez booking.com a je dost volne tiez zvažujeme ist ešte v septembri
@lucianaaaaa myslis este teraz v auguste? My sme prave pri Rabaci na Istrii, ale rezervaciu som robila januar alebo februar. Tento rok je vsetko vybookovane, skus pozriet cez airbab, ci sa este najde nieco volne.