Babule poraďte kde ísť na dovolenku v Chorvátsku s deťmi, čím viac hľadám tým viac som s toho magor 😲bolo sme raz na Pagu a niekoľko krát v Omiši, je tam krásne, ale už by to chcelo zmenu poznám tam už každú uličku😊najlepšie keby bola pláž bez ostrých kameňov🙂
ahoj, ak ide o to, aby to bolo blizko, tak my sme boli v Rovinji s rocnou dcerou, a bolo to super - aj tam bola taka pekna zatoka s malymi kamienkami aj normalne kameniste plaze typicke pre Chorvatsko,tak si mozes vybrat, co ti viac vyhovuje.. a je to blizko. blizko je aj Vir, ale tam bola hrozna spina a ziadna promenada pesia, chodili tam auta, tam skor nie.. a este ze vraj Umag je uzasny, to mam naplanovane buduci rok, ked bude mat ten susnik v brusku tiez rok 🙂
Určite odporúčam Tučepi. Tu chodíme už 15 rokov s malými detmi je to úplne super.
@matkamlacakova Tucepi je UZASNE.. ale je tam v sezone miliarda ludi, i ked to je teraz snad vsade.. :( ja tam preto uz nechcem ist, ale co sa tyka prostredia, tak total TOP 🙂
@shades3 ano máš pravdu každým rokom je tam viac a viac ludi :(
@lindulienka1 skús Primošten...Tam sme sa zastavili na 5 dní minulý rok a bolo tam fajn. Bolo viac ľudí, ale menej ako v Tučepi, Baške Vode...Ja nemusím také masovky typu Tučepi, Baška Voda...To mi stačí 5 dní a potom už pokoj, pohodička . Potom ideme na 2 týždne na Pelješac. Surfujeme celá rodina, takže si to tam užijeme. Je tam úžasne.
My sme boli minulý rok s 5 ročnou dievkou v Tučepi a nevie si to vynachváliť doteraz.. Je tam krásne, ale môj názor je , že kdekoľvek v Chorvátsku zakotvíš je tam krásne. Boli sme na Pagu , v Tučepi , Makarskej a Podgora, všade sa nám páčilo 😀
Pieskove plaže pre deti su na ostrove Pašman, oproti Biogradu na Moru, mesto Tkon ... popozeraj