Dobrý deň prajem, je tu niekto kto absolvoval cestu vlakom do Chorvátska?
Pripnem sa.Aj mna by zaujimala tato moznost.Ako dlho sa cestuje? Vyhody a Nevyhody.
mamin kolega sialene na to nadaval 🤣 ale teda - ich je sest, maju styri deti, tie maju 16,14,13,10 - a samozrejme preco by mal kupit lozko, ved staci im kupe 🤣 strasne som sa na tom rehotala, ako moze byt niekto az takto... no a vlak im meskal tam sedem hodin, naspat sli o pat hodin dlhsie ako mali. Takze des.
Mne to pripadá ako veľmi zaujímavá možnosť, ak mi prejde link tak pred dvoma rokmi o tom (plus preprava svojho auta) natočili video na Garáž TV (Rasťo Chvála):
Ahojte,my sme boli tiež v roku 2022, dvaja dospelí dve deti 15 a 7 rokov.Z Bratislavy nám meškal vlak nejaké 2 hodiny, namiesto o desiatej večer sme vyrazili presne o polnoci.Mali sme otvorené kúpe, krpatý spal väčšinou na mne ale dalo sa.Zdrzalo sa státie na hranici tam sme boli cca hodinu.Do Rijeky sme prišli nasledujúci deň o pol druhej.Na spiatočnej ceste sme vyrazili načas mali sme len pol hodinové meškanie ktoré vzniklo cestou.Zase sme mali otvorené kupé a manžel so starším synom si chodili zdriemnuť normálne do lozkoveho čo bolo voľné.Podla mňa s väčšími deťmi sa dá takto ísť je to také dobrodružstvo ak nemáte veľké nároky.Ak by som mala ešte tak ísť nie je problém, dá sa to zvládnuť 🙂.
Ja som planovala ale aj s prevozom auta a ked som si vyratala cenu tak som sa dobre pobavila 😂