Viem, že ceny išli hore, chcela by som cez cestovku, idem sama, je tam teda príplatok. Hotel taký priemer, staršie zariadenie, ale ja nechcem sedieť na izbe. More/pláž je krásne, aj recenzie sú super. Len teda cena cez 1000 €. Koľko cca platíte tento rok za dovolenku, resp. príde vám to veľa? Ďakujem.
pozri tu v skupine https://www.modrykonik.sk/group/6154/
@alissa1222 no len ja som stresman. Preto mám najradšej keď všetko mám vybavené. Pred koronou som 1000 platila už aj s tým poplatkom. Príde mi to dosť, ale ako sa poznám, ak toto nezoberiem, tak nepôjdem nikam.
@simonah73 ďakujem
Skus si vyhladat nieco sama letenka + ubytovanie. Ked ides sama, je to skoro take drahe, ak ked idu dve osoby. Takze s tym treba bohuzial pocitat, ze ten doplatok za 1/1 nie je uplne maly.
Ideme na to iste miesto ako minuly rok a cena je o 500€ viacej. Ale minuly rok sme mali rezervovane a zaplatene uz vo februari. Teraz sme rezervovali minuly tyzden.
2 dosp plus 4 deti
Kedy tam ides a na kolko dni? To je tiez dolezita informacia. Mozes ist na dovolenku kedykolvek alebo iba v konkretne datumy?
@muchotrafka298 no pozrela som to na booking a ten hotel ma výjde ak prirátam ešte dopravu a poistenie o cca 150 menej ako cez CK. Tie doplatky sú hrozné! Ako chápem ak beriem 2posteľovú izbu ale za jednotku a doplatok. Nechápem!
@veronikaszabova toto je čistá diskriminácia! Peknú dovolenku!
@gabca025 práveže si vyberám čo najskôr - 7.7. by som chcela. Som myslela, že už mi aj lastminute ponúknu a nič. Rozmýšľam či zaplatiť alebo počkať. Ono cez leto sú ceny premrštené, ale nemôžem si dovoliť na jeseň ísť. Nebyť toho doplatku za izbu tak v pohode dám toľko. Neviem. :o(
Je to ista forma diskriminacie, ale proste tak to je a musis sa s tym zmierit, ak chces ist sama. Vacsinou ta jednopostelova izba nie je klasicka pre 1 osobu, ale pre 2. Malokedy je to len pre jedneho. Pri cestovani sama mas mimo Ck obrovsku flexibilitu a viacej moznosti ako ked si kupujes zajazd.
@muchotrafka298 No hej väčšinou som v dvojposteľovke, ale už som mala aj jednotku, fakt malá izba a ešte výhľad na sklad pri kuchyni :O) Jediné šťastie, že netrávim veľa času na izbe. Ako izba bola slušná, aj vybavenie. Ešte mi aj pyžamko skladali pravidelne :o) Tak tam teda ten príplatok nechápem a tu tiež na bookingu majú izbu ako jednoposteľovú uvedenú. Len kvôli tomu, že idem sama to chcem mať všetko vybavené, aby som sa nemusela stresovať ... :o(
To uz je na tebe, ako si to poriesis. Ja chodim bezne sama, pocitam s tym, ze je tam priplatok. Cez CK nechodim, riesim si veci sama z dovodu vacsej flexibility a radsej si vsetko vybavim sama, nemam s tym najmensi problem. Mne sa stalo iba raz, ze som nemala uplne dobru izbu co chodim po roznych krajinach, vacsinou to bola vzdy standardna izba pre 2 osoby, dokonca raz som mala 4-postelovu a mohla som kazdy den spat v novej posteli 😉
@muchotrafka298 :o)))) tak to už hej, len chyžné asi radosť z teba nemali.
Nespravila som to, spala som 4 noci v jednej posteli. Ale aj keby, tak ja si to platim, som host a mozem to urobit. Nie je to moj problem, ze nemali pre mna mensiu izbu. Ze mi to neda nejake svedomie a ekologicke uvedomenie je uz o inom.
@muchotrafka298 ja som to brala ako žart, jasné že sa nebudem váľať po všetkých posteliach.
Pozri si zájazdy napríklad globtour... Doprava autobus alebo ako chceš.. A polpenzia.. Ceny sa zdajú byť fajn
@macekovam pozriem, vďaka. už som bola aj s nimi, len tiež tam bol príplatok za izbu. Ale bolo to pred kovidom, nižšie ceny, chorvátsko ešte bez eura.
Úprimne za Chorvátsko áno,minulý rok kamoska letela v marci na Maledivy za 1300€ ubytko letenka transfer,ak sa vieš v tom orientovať aspoň trošku pokukaj si niečo iné sama