Dovolenka v Chorvátsku - cena

27. jún 2023

Viem, že ceny išli hore, chcela by som cez cestovku, idem sama, je tam teda príplatok. Hotel taký priemer, staršie zariadenie, ale ja nechcem sedieť na izbe. More/pláž je krásne, aj recenzie sú super. Len teda cena cez 1000 €. Koľko cca platíte tento rok za dovolenku, resp. príde vám to veľa? Ďakujem.

alissa1222
27. jún 2023

Úprimne za Chorvátsko áno,minulý rok kamoska letela v marci na Maledivy za 1300€ ubytko letenka transfer,ak sa vieš v tom orientovať aspoň trošku pokukaj si niečo iné sama

simonah73
27. jún 2023
autor
27. jún 2023

@alissa1222 no len ja som stresman. Preto mám najradšej keď všetko mám vybavené. Pred koronou som 1000 platila už aj s tým poplatkom. Príde mi to dosť, ale ako sa poznám, ak toto nezoberiem, tak nepôjdem nikam.

autor
27. jún 2023

@simonah73 ďakujem

muchotrafka298
27. jún 2023

Skus si vyhladat nieco sama letenka + ubytovanie. Ked ides sama, je to skoro take drahe, ak ked idu dve osoby. Takze s tym treba bohuzial pocitat, ze ten doplatok za 1/1 nie je uplne maly.

veronikaszabova
27. jún 2023

Ideme na to iste miesto ako minuly rok a cena je o 500€ viacej. Ale minuly rok sme mali rezervovane a zaplatene uz vo februari. Teraz sme rezervovali minuly tyzden.

2 dosp plus 4 deti

gabca025
27. jún 2023

Kedy tam ides a na kolko dni? To je tiez dolezita informacia. Mozes ist na dovolenku kedykolvek alebo iba v konkretne datumy?

autor
27. jún 2023

@muchotrafka298 no pozrela som to na booking a ten hotel ma výjde ak prirátam ešte dopravu a poistenie o cca 150 menej ako cez CK. Tie doplatky sú hrozné! Ako chápem ak beriem 2posteľovú izbu ale za jednotku a doplatok. Nechápem!

autor
27. jún 2023

@veronikaszabova toto je čistá diskriminácia! Peknú dovolenku!

autor
27. jún 2023

@gabca025 práveže si vyberám čo najskôr - 7.7. by som chcela. Som myslela, že už mi aj lastminute ponúknu a nič. Rozmýšľam či zaplatiť alebo počkať. Ono cez leto sú ceny premrštené, ale nemôžem si dovoliť na jeseň ísť. Nebyť toho doplatku za izbu tak v pohode dám toľko. Neviem. :o(

muchotrafka298
27. jún 2023

Je to ista forma diskriminacie, ale proste tak to je a musis sa s tym zmierit, ak chces ist sama. Vacsinou ta jednopostelova izba nie je klasicka pre 1 osobu, ale pre 2. Malokedy je to len pre jedneho. Pri cestovani sama mas mimo Ck obrovsku flexibilitu a viacej moznosti ako ked si kupujes zajazd.

autor
27. jún 2023

@muchotrafka298 No hej väčšinou som v dvojposteľovke, ale už som mala aj jednotku, fakt malá izba a ešte výhľad na sklad pri kuchyni :O) Jediné šťastie, že netrávim veľa času na izbe. Ako izba bola slušná, aj vybavenie. Ešte mi aj pyžamko skladali pravidelne :o) Tak tam teda ten príplatok nechápem a tu tiež na bookingu majú izbu ako jednoposteľovú uvedenú. Len kvôli tomu, že idem sama to chcem mať všetko vybavené, aby som sa nemusela stresovať ... :o(

muchotrafka298
27. jún 2023

To uz je na tebe, ako si to poriesis. Ja chodim bezne sama, pocitam s tym, ze je tam priplatok. Cez CK nechodim, riesim si veci sama z dovodu vacsej flexibility a radsej si vsetko vybavim sama, nemam s tym najmensi problem. Mne sa stalo iba raz, ze som nemala uplne dobru izbu co chodim po roznych krajinach, vacsinou to bola vzdy standardna izba pre 2 osoby, dokonca raz som mala 4-postelovu a mohla som kazdy den spat v novej posteli 😉

autor
27. jún 2023

@muchotrafka298 :o)))) tak to už hej, len chyžné asi radosť z teba nemali.

muchotrafka298
27. jún 2023

Nespravila som to, spala som 4 noci v jednej posteli. Ale aj keby, tak ja si to platim, som host a mozem to urobit. Nie je to moj problem, ze nemali pre mna mensiu izbu. Ze mi to neda nejake svedomie a ekologicke uvedomenie je uz o inom.

autor
27. jún 2023

@muchotrafka298 ja som to brala ako žart, jasné že sa nebudem váľať po všetkých posteliach.

macekovam
27. jún 2023

Pozri si zájazdy napríklad globtour... Doprava autobus alebo ako chceš.. A polpenzia.. Ceny sa zdajú byť fajn

autor
28. jún 2023

@macekovam pozriem, vďaka. už som bola aj s nimi, len tiež tam bol príplatok za izbu. Ale bolo to pred kovidom, nižšie ceny, chorvátsko ešte bez eura.