Dovolenka v Chorvátsku a karanténa

13. aug 2021

Ahojte chystáme sa na dovolenku do Chorvátska a keďže nejsom očkovaná zo zdravotných dôvodov čaká ma po návrate karanténa a chcela som sa spýtať že ked na 5 deň si dám spraviť PCR test tak od toho dňa uz nemusim byt v domácej izolácii ? A ešte keď máme psa a nemá ho kto venčiť mozem s nim v respirátore vybehnúť pred bytovku nech vykoná potrebu?

Ďakujem za rady.

veronikaszabova
13. aug 2021

Karantena ti konci vysledkom neg. testu, nie odberom.
Pes - nie, nemozes ho vencit (podla nariadenia)

janynkaaa
13. aug 2021

@veronikaszabova môže psa venčiť ...

nairia
13. aug 2021

psa podla mna mozes v pohode vyvencit, ale teda karantena ti konci dnom vysledku o negativite testu, nie dnom testovania.
my sme boli po navrate v karantene, ale normalne sme boli v potravinach v jeden den
myslim si, ze to nikto nechodi kontrolovat, je dobre byt radsej v karantene, lebo nikdy nevies, ale hadam psa neroztrhne, lebo vy ste v karantene.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katulienkax
13. aug 2021

pozri keby si sa nikomu nechvalila ze nie si zaockovana, nikto ani nemusel vediet ze mas byt karantene, nikomu si sa s tym zdoverovat nemusela. Takto ked sa kazdy kazdemu vsetko chvali a este na facebookui tak potom dobraci dobroprajni susedia mozu byt velmi zakerni, ver mi.
A tomu susedovi co zavidi ze nie si v karantene by som to hovienko dala pred dvere ze reku nmozes ho ist vyhodit do kosa kvoli karantene😂